Ingezonden persbericht


Op 18 en 20 november meet & greet dagen om kennis te maken

Fujifilm gaat weer personeel werven

Tilburg, 11 november 2010 - Om geĂŻnteresseerden kennis te laten maken met Fujifilm, organiseert het bedrijf op 18 en 20 november een Meet & Greet. "Door middel van deze bijzondere, laagdrempelige manier van kennismaken, hopen we veel nieuwe technische mensen te kunnen aantrekken", aldus President Peter Struik. Fujifilm in Tilburg is namelijk weer op zoek naar nieuwe medewerkers. Vanwege uitbreiding en door interne verschuivingen ontstaan op diverse plaatsen in het bedrijf vacatures voor technisch geschoold personeel. Het bedrijf heeft hiervoor een speciale pagina aangemaakt op de website www.fujifilmtilburg.nl.

Eind september maakte het bedrijf bekend dat het de nieuwe lijn voor offsetplaten gaat afbouwen en opstarten. Begin 2009 was de afbouw opgeschort. Nu de markt aantrekt en de vraag naar milieuvriendelijkere offsetplaten toeneemt is besloten tot deze doorstart.

FUJIFILM in Tilburg
FUJIFILM Manufacturing Europe B.V. is een van de grootste productievestigingen van FUJIFILM buiten Japan en produceert kleurenfotopapier en offsetplaten. Daarnaast werkt men op de R&D afdeling aan de ontwikkeling van nieuwe producten voor bestaande en nieuwe markten, zoals hoogwaardige membranen voor gas- en waterzuivering. FUJIFILM Europe B.V., deel van het Europese hoofdkantoor, is ook gevestigd in Tilburg. Dit bedrijf is onder andere is verantwoordelijk voor de verkoop en distributie van producten voor de Europese markt, het Midden Oosten en Afrika.
Er werken in totaal ongeveer 900 mensen op het terrein.

Noot voor redactie,