Politie Zeeland


---

RECTIFICATIE ONDERSTAAND PERSBERICHT:
Het vermiste meisje heet: Jo Ann NIJBROEK en niet Nijkerk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2005-2010 Meisje (14) vermist, Zeeland
De 14-jarige Jo Ann Nijkerk wordt sinds vrijdag 5 november vermist. Zij is voor het laatst gezien in de binnenstad van Vlissingen rond 20.30 uur. Daarna is ze weggelopen.
Jo-Ann is 14 maar kan er ouder uitzien. Ze heeft een donkere huidskleur, is 1m58 lang en heeft een normaal postuur, bruine ogen en zwart haar.
Op de avond dat ze wegliep, droeg Jo Ann een grijs lang t-shirt, een bruine bolero, een donkere skinny broek, beige Uggs en een zwarte gewatteerde jas met bont langs de capuchon. Ook droeg ze waarschijnlijk oorbellen en een ketting met een gebroken hartje waar 'Vanessa' in staat gegrafeerd.
De politie vermoedt dat Jo Ann nog in Zeeland is. Mensen die Jo Ann gezien hebben, worden gevraagd contact met de politie op te nemen. Dat kan via nummer 0900-8844 of bij een nabijgelegen politiebureau.

Wilt u, indien bij u de verkeerde naam doorgekomen is, deze s.v.p. in uw berichtgeving wijzigen.

2012-2010 Snelheidscontrole in Middelburg
Naar aanleiding van diverse klachten over het hard en asociaal rijden in de gemeente Middelburg, heeft de Zeeuwse politie een snelheidscontrole gehouden op de Schroeweg t.h.v. het kantorenpark.

De controle vond donderdag tussen 23.00 en 24.00 uur plaats en er werden ca. 70 voertuigen op snelheid gecontroleerd. Er waren drie snelheidsovertredingen van respectievelijk 22, 23 en 26 km te hard. Op de Schroeweg mag 50 km/h worden gereden.