Vopak NV

Persbericht

P E R S

Vopak Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders neemt besluit om de heer E. Hoekstra te benoemen tot lid van de Raad van Bestuur. Rotterdam, 11 november 2010

Tijdens de Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Koninklijke Vopak N.V. op 11 november 2010 is het enige voorstel op de agenda goedgekeurd om de heer Eelco Hoekstra te benoemen tot lid van de Raad van Bestuur voor een periode van 4 jaar. Eelco Hoekstra zal in zijn nieuwe positie John Paul Broeders opvolgen als Voorzitter van de Raad van Bestuur per 1 januari 2011. Hij zal worden bijgestaan door de huidige bestuursleden van Vopak: Jack de Kreij (CFO en Vice-Voorzitter van de Raad van Bestuur) en Frits Eulderink.

Profiel Vopak Koninklijke Vopak N.V. is 's werelds grootste onafhankelijke dienstverlener in tankopslag, gespecialiseerd in de opslag en overslag van vloeibare bulk chemicaliën, gassen en olieproducten. Vopak exploiteert 80 terminals met een opslagcapaciteit van 28,6 miljoen kubieke meter in 31 landen. Deze liggen op strategische plaatsen voor gebruikers ten opzichte van de belangrijkste vaarroutes. Klanten zijn overwegend ondernemingen uit de chemische en olie-industrie, voor wie Vopak een grote verscheidenheid aan producten opslaat voor een groot aantal industrieën.




Vopak NV