Ingezonden persbericht


Cake Lingerie zoekt 'Real Mums' voor gedurfde feel good campagne

Het ene merk doet er jaren over om een plek in onze harten te veroveren, voor het andere gaan vrouwen zelfs direct 'en masse' uit de kleren. Van een dergelijke enthousiaste reactie had Tracey Montford, de jonge moeder achter het Australische merk Cake Lingerie niet durven dromen. Cake roept vrouwen die in verwachting zijn of borstvoeding geven op, om zich met hun trotse babybuik of kleine kindje op hun mooist in lingerie te laten fotograferen. Deze bijzondere hommage aan de schoonheid van het aanstaande moederschap valt nu ook Nederlandse vrouwen ten deel.

Lingerie voor vrouwen die in verwachting zijn, moet pure verwennerij zijn. Dat stelt Tracey Montford van Cake Lingerie. "Vrouwen zijn dan op hun mooist maar voelen zich ook onzeker. Ze zijn al een beetje moeder maar willen zich ook vrouw voelen. Bij hun zoektocht naar vrouwelijke, luxe en comfortabele zwangerschaplingerie grijpen ze vaak mis". Cake lingerie is er speciaal voor ontworpen dat vrouwen zich in de belangrijke fase van het aanstaande moederschap en bij het geven van borstvoeding fantastisch en mooi voelen. De lingerie van Cake groeit mee met moeder en kind, verwent, maakt mooi, draagt heerlijk en ondersteunt je letterlijk in alle opzichten.

Voel je Real Mum, voel je Cake
"Wij ontwerpen lingerie voor echte vrouwen, niet voor fotomodellen" vertelt Tracey, zelf een jonge moeder en op dit moment in verwachting van haar tweede. "Een beeldschoon fotomodel geeft een onrealistisch beeld en roept frustraties op. Elke zwangere vrouw en prille moeder is op haar manier mooi en verdient het om in de spotlights gezet en verwend te worden. Bij Cake Lingerie voegen we de daad bij het woord. We zoeken echte vrouwen die getrakteerd willen worden op een heerlijke verwendag, uiteraard met alle soorten cake. We laten hen ervaren wat verwenlingerie voor ze doet en portretteren ze als de prachtige, trotse moeders (in wording) die ze zijn". Voel je Real Mum, voel je Cake! Met die oproep wil de lingerieontwerpster alle vrouwen in verwachting een hart onder de riem steken".

Cake Lingerie Contest - geen fotomodellen maar echte vrouwen Onder de naam 'Real Mums, Real Fit' sloeg de Cake campagne in Australië en Nieuw Zeeland in als een bom. Na down under vond de competitie ook plaats in Finland en recent in Engeland en Ierland. De reacties waren overweldigend. Honderden vrouwen reageerden op de oproep van deze moeder aan andere moeders. Trots zijn op je babybuik heeft met Cake Lingerie een extra dimensie gekregen.

"Omdat Cake Lingerie ook in Nederland een warme ontvangst heeft gekregen, gaan we ook hier op zoek naar 'Real Mums'. Onze thuisbasis is echter Australië, dus voor de Nederlandse Cake Lingerie Contest werken we samen met de gespecialiseerde webwinkel lingerievoortwee.nl" vertelt Tracey Montford. "De competitie start begin november en al medio januari 2011 zullen de nieuwe "Real Dutch Mums" bekend zijn. Zij zijn in mijn ogen de nieuwe en echte lingerie role models voor alle andere vrouwen die een kindje krijgen".

Voor meer informatie en Cake Lingerie Contest-elementen: www.lingerievoortwee.nl/cakecontest De Contest en de bijzondere Cake Lingerie fotoshoot is eveneens te volgen op 'Vriendinnen van Cake Lingerie' op Facebook.



Ingezonden persbericht