Gemeente De Marne


Mantelzorgers in De Marne opgelet

Op vrijdag 12 november wordt weer de mantelzorgdag in de gemeente De Marne gehouden. Vorig jaar waren de mantelzorgers unaniem van mening dat het een heerlijke dag was. Ook dit jaar willen wij proberen er weer net zo'n dag van te maken!

We hebben een programma waarin eenieder iets kan vinden van haar of zijn keuze. Vanaf 9.30 uur bent u van harte welkom en krijgt u een kopje koffie/thee aangeboden. Om 10.00 uur heet wethouder Luppo Smook u allen welkom. Daarna wordt er een "ronde tafel gesprek" gehouden tussen u en een aantal vakmensen op gebied van de zorg. U kunt samen met hen praten over o.a. zorg, mantelzorgtaken en indicaties.

Tussen de middag uur krijgt u een lunch aangeboden. In het middagprogramma vinden vooral de "verwenactiviteiten" plaats: u kunt gebruik maken van een pedicure. Maar ook kunt u herfststukjes maken. Er is een standje met oude boeken; daar kunt u informatie krijgen over de boeken en tevens kunt u deze kopen.
Tot slot is er een echte uitsmijter, maar deze houden wij nog even stil........

De dag wordt gehouden in restaurant Schierstee in Wehe-den Hoorn. Indien nodig kan de Rode Kruisbus voor vervoer van uw huis naar Schierstee zorgen. Leerlingen van Het Hogeland College staan ons weer terzijde met ondersteunende diensten! Kortom: een (mantelzorg)dag waarop U van harte welkom bent. Voor vragen en aanmelding - vanaf 21 september tot eind oktober - kunt u bellen naar de volgende telefoonnummers: 0595-401738 of 0595-571513

Leens, 23 september 2010.