Gemeente Geldermalsen

Fruitpact oogstdag op 12 november 2010

Speciale uitnodiging voor fruittelers en andere ondernemers Tijdens de 'Fruitpact oogstdag' op vrijdagmiddag 12 november wordt de oogst van drie jaar Fruitpact gepresenteerd. De succesvolle formule van het Fruitcafé wordt op deze middag toegepast op het hele Fruitpact.

De resultaten van 19 projecten -powered by Fruitpact-, de bestuurlijke verbondenheid en het wij-gevoel dat met website, elektronische nieuwsbrieven en bijeenkomsten is nagestreefd komen aan bod. Harry Keereweer, gedeputeerde van de Provincie Gelderland, opent de bijeenkomst.

Bent u fruitteler of anderszins ondernemer in het fruitcluster in het Rivierenland, reserveer dan 12 november in uw agenda en meldt u aan door uw naam en adres te mailen aan: oogstdag@fruitpact.nl. De bijeenkomst start om 14:00 uur in het Nationaal Fruitpark, Bonegraafseweg 59, te Ochten.

Het Fruitpact is een bijzonder samenwerkingsverband tussen bedrijfsleven en overheid in het Rivierenland: de Betuwe, het Land van Maas en Waal en de Bommelerwaard. De fruitteelt is van oudsher sterk op deze plek verankerd en heeft veel aanverwante bedrijvigheid, onderwijs en toerisme aangetrokken. Daarmee heeft de sector zich nationaal en regionaal ontwikkeld tot een economisch fruitcluster van betekenis.
In het licht van (inter)nationale economische ontwikkelingen wil het Fruitpact de Nederlandse en internationale concurrentiepositie van het fruitcluster versterken en uitbouwen. Met haalbare doelstellingen en concrete projecten, die op korte en lange termijn tastbaar resultaat opleveren. Voor grote en kleine bedrijven, voor werkgevers, werknemers en inwoners.
Alle partijen in het fruit krijgen hiermee een flinke steun in de rug om samen ambities te realiseren, die elke partij afzonderlijk moeilijk kan waarmaken. De kracht van het Fruitpact zit in de nauwe samenwerking tussen bedrijfsleven en regionale overheid, versterkt door een grote persoonlijke betrokkenheid. De projecten die het Fruitpact - vanuit haar visie - ondersteunt bepalen het gezicht én het succes van dit samenwerkingsverband. Want niet voor niets is het motto: Samen sterk voor fruit in het Rivierenland!

Het Fruitpact maakt onderdeel uit van het tuinbouwprogramma Betuwse Bloem en is mede mogelijk gemaakt door de provincie Gelderland. Kijk voor meer informatie op: http://www.fruitpact.nl/
---

Openingstijden Klantencontactcentrum

Gemeentehuis Geldermalsen
Post: Postbus 112, 4190 CC Geldermalsen
Bezoek: Kuipershof 2, 4191 KH Geldermalsen
Telefoon: (0345) 586 611
e-mail: info@geldermalsen.nl
Fax: (0345) 573 258