Hoefnet

Nieuws

Voorproefje Open Dagen Van den Heuvel

09-11-2010

Chr. Van den Heuvel & Zonen uit Valkenswaard pakken uit tijdens hun Open Dagen van 12 t/m 14 november. Hierbij alvast een voorproefje: Compleet rvs hoogglans gepolijst marathonwiel incl. rvs naaf. Gevulkaniseerde rubber met profiel en voorzien van de beste ATE mercedes remtang en DOT5 remvloeistof. Compleet rvs hoogglans gepolijst marathonwiel incl. rvs naaf. Gevulkaniseerde rubber met profiel en voorzien van de beste ATE mercedes remtang en DOT5 remvloeistof. Enkelspan Spider met een luxe verstelbaar bokkussen van rechts naar midden. Enkelspan Spider met een luxe verstelbaar bokkussen van rechts naar midden.
Luxe recreatieve marathon trainingswagen afgewerkt met rvs zijkanten en lederen bekleding afgeboord in een sportieve kleur rood. Luxe recreatieve marathon trainingswagen afgewerkt met rvs zijkanten en lederen bekleding afgeboord in een sportieve kleur rood. Luchtbanden met lijnprofiel voor een soepel en geruisloos rijcomfort en het spat minder modder op dan noppenbanden. Luchtbanden met lijnprofiel voor een soepel en geruisloos rijcomfort en het spat minder modder op dan noppenbanden.
Wij bouwen onze wagens volgens alle mogelijk wensen van de klant. Bijvoorbeeld dit marathonwiel in de kleuren van de vlag van Uruguay. Wij bouwen onze wagens volgens alle mogelijk wensen van de klant. Bijvoorbeeld dit marathonwiel in de kleuren van de vlag van Uruguay. Luxe essenhouten wiel, waarvan de biezen er handmatig met een slepertje in 2 kleuren zijn aangebracht. Luxe essenhouten wiel, waarvan de biezen er handmatig met een slepertje in 2 kleuren zijn aangebracht. Tweespan marathonwagen uitgevoerd in een chique metallic twin-tone lak. Tweespan marathonwagen uitgevoerd in een chique metallic twin-tone lak. Paniekhaak van het merk Wichard uit Frankrijk. Kwalitatief de beste in de wereld! Hier op een rvs zweng gemonteerd met kunststof ringen tegen het rammelen. Paniekhaak van het merk Wichard uit Frankrijk. Kwalitatief de beste in de wereld! Hier op een rvs zweng gemonteerd met kunststof ringen tegen het rammelen.