RTL Group

Martijn, Wendy en Winston presenteren 'The voice of Holland Live'

Direct sinds de start is 'The voice of Holland' een groot succes. Na 'The Blind Auditions' en 'The Battle', is het RTL 4-programma op vrijdag 12 november toegekomen aan een nieuwe fase, 'The voice of Holland LIVE', waarin onder meer de coaches (VanVelzen, Nick & Simon, Angela Groothuizen en Jeroen van der Boom) samen met hun talenten gaan optreden in een studio met 1.400 man publiek. In het spectaculaire 'The voice of Holland LIVE' zijn Martijn Krabbé en Wendy van Dijk verantwoordelijk voor de presentatie op het podium. Winston Gerschtanowitz doet in de uitzending verslag vanuit de Red Room, waar hij samen met de kandidaten de reacties op de optredens volgt.

'The voice of Holland LIVE' gaat van start met twee van de vier teams, namelijk die van coaches VanVelzen en Nick & Simon. De teams van Angela Groothuizen en Jeroen van der Boom komen de week erna in actie. Dit verloopt zo om en om tot aan de feestdagen in december, als 'The voice of Holland' de Heineken Music Hall in gaat met speciale concerten van de kandidaten. Op vrijdag 6 januari is de show weer op televisie en vanaf deze kwartfinales geven alle vier de teams elke week acte de présence. De grote finale van 'The voice of Holland is op vrijdag 21 januari.

Vanaf aanstaande vrijdag kan de kijker voor het eerst meebeslissen welk talent absoluut door moet richting de finale. Door te bellen of sms-en kan men aangeven wie zijn of haar favoriet is. Per coach zijn de twee talenten met de meeste stemmen van de kijker zeker van een vervolg in het programma. Daarna moet elke coach één van zijn overige, niet door de kijker veilig gestelde kandidaten naar huis sturen. Deze beslissing is een halfuur na het laatste optreden te zien in The voice of Holland: THE RESULTS.

Sinds afgelopen vrijdag is duidelijk welke toptalenten, verspreid over de vier teams, straks gaan schitteren in 'The voice of Holland LIVE'. VanVelzens team bestaat uit Joan Franka, Lenny Keylard, Esther Nijhove, Ben Saunders, Sarina Voorn en Kiki Vermeulen. Nick & Simon nemen Jennifer Ewbank, Pearl Jozefzoon, Shemsi Mushkolaj, Johnny Rosenberg, Nigel Brown en Davy & Joshua mee. Angela Groothuizen coacht Nysinna Swerissen, Kim de Boer, Charlotte ten Brink, Wiep Laurenssen, Shary-An Nivillac en Bart van Overbeek. Jeroen van der Boom heeft Kevin Okkema, Raffaëla Paton, Ray Klaassen, Anne Hoogendoorn, Meike van der Veer en Leonie Meijer in zijn team.

Vodafone is partner van The voice of Holland en betrekt kijkers via mobiel internet bij het programma en de kandidaten.

Uitzending: RTL 4, vanaf vrijdag 12 november:
20.30 22.30 uur The voice of Holland LIVE
23.05 23.35 uur The voice of Holland THE RESULTS

Website: thevoiceofholland.com

---

Noot aan de redactie: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met RTL Nederland, Jaap Paulsen, tel. 035 6718879 of email jaap.paulsen@rtl. U kunt daarnaast ook onze website www.rtl.nl/pers bezoeken.