Gemeente Hoorn

Hoorns College: Kom naar de Dag van de West-Friese Ondernemer!

Op vrijdag 12 november organiseren de Hoornse Ondernemers Compagnie en de Westfriese Bedrijvengroep de Dag van de West-Friese Ondernemer in Schouwburg het Park in Hoorn. Het voltallige Hoornse college van B en W zal op die dag aanwezig zijn om in gesprek te gaan met ondernemers. Het college roept daarom alle Hoornse en West-Friese ondernemers op om het zakelijke evenement te bezoeken. De Dag van de West-Friese Ondernemer is een initiatief van de Hoornse Ondernemers Compagnie (HOC), de Westfriese Bedrijvengroep (WBG) en Van Soelen Communicatie Adviseurs. Dit is de vijfde keer dat zij dit evenement organiseren. Tijdens het netwerkevenement kunnen ondernemers kennis maken, zichzelf presenteren en netwerken.

Het Hoornse college van B en W is aanwezig om kennis te maken met ondernemers en om samen met hen in gesprek te gaan over onderwerpen als de Hoornse economie, wat de ondernemers nodig hebben en wat de gemeente Hoorn kan betekenen voor de Hoornse ondernemers.

We willen dichterbij onze ondernemers staan, legt wethouder Aart Ruppert van Economische Zaken uit. We willen weten wat er leeft, wat ze beweegt en wat wij voor hen en de Hoornse economie kunnen doen. Natuurlijk hebben we al veel vaste overleggen, maar het is goed om elkaar regelmatig en ook in een andere setting te zien. We kijken uit naar een geweldige dag.