Frugi Venta (Groenten en Fruit Handelsplatform Nederland)



12-11-2010
Zilveren Kruis maakt premie 2011 bekend

Zilveren Kruis Achmea heeft de nominale maandpremie voor de zorgverzekering in 2011 vastgesteld op 106,50 euro (in 2010: 96,50 euro). Deze premie geldt ook voor DVZ Zorgverzekeringen. Met de collectieve zorgverzekering van Zilveren Kruis kunt u invloed hebben op verzuim door inzet van sneldiagnostiek, zorgbemiddeling en zorggarantie.

Frugi Venta heeft een raamovereenkomst met Zilveren Kruis voor de collectieve zorgverzekering, de Beter Af Polis. Belangrijke voordelen voor uw medewerkers zijn: 7,5% korting op de basisverzekering, 10% korting op alle aanvullende en
tandartsverzekeringen,pakketkeuze-assistent; EUR75,- retour voor elke nieuwe betalende verzekerde met een aanvullende of tandartsverzekering, optimale ondersteuning bij ziekte via het RAG Verzuimsteunpunt.

Uitgebreider
De premies voor de aanvullende (tandarts)verzekeringen stijgen met gemiddeld 6%. De premie voor de basis aanvullende verzekering (1 ster) blijft gelijk. De aanvullende verzekeringen zijn uitgebreid. De premieverhoging op de zorgverzekering wordt primair veroorzaakt door het toenemende gebruik van zorg in Nederland. Daarnaast moeten zorgverzekeraars een hogere bijdrage betalen aan de overheid vanwege een tekort in het Zorgverzekeringsfonds. Klik hier voor het veranderoverzicht of het vergoedingenoverzicht.

Verzuimsteunpunt
Frugi Venta en Zilveren Kruis ondersteunen in de communicatie van het aanbod richting uw medewerkers.
Als werkgever kunt u gebruikmaken van het Verzuimsteunpunt Remedium Agrarische Groothandel (RAG). Dit is een stichting die u veel werk uit handen kan nemen. Ziekmeldingen verlopen via een digitaal meldpunt. Vervolgens wordt de dienstverlening rondom verzuim en re/integratie voor u en uw medewerkers geregeld.
Meer informatie: www.zilverenkruis.nl/bedrijven . Aanmelden RAG Verzuimsteunpunt: (070) 413 10 68.