Gemeente Loenen aan de Vecht


Rioolrenovatie in de Gemeente Loenen

De Gemeente Loenen gaat de riolering op meerdere plaatsen in de dorpskern Loenen aan de Vecht renoveren.

De werkzaamheden worden uitgevoerd door Nelis Infra Aarsleff JV. De renovatie en reparaties zullen week 47 en 48 plaatsvinden.

De bewoners van de panden in de straten waar de werkzaamheden worden uitgevoerd, zullen tijdig door de aannemer worden geïnformeerd via een bewonersbrief.

Er zal een kous of deelreparatie(s) in het bestaande riool worden aangebracht. Doordat deze werkzaamheden zonder te graven worden uitgevoerd, zal de overlast voor u als bewoner tot een minimum worden beperkt. De materialen worden gedurende de dag in het riool aangebracht, het uitharden van de deelreparaties vindt direct plaats. Het uitharden van de kous start in de middag en kan uitlopen tot in de avonduren.

De straten waar de werkzaamheden plaatsvinden worden, indien mogelijk, niet afgesloten. In een aantal gevallen is het echter wel nodig om de straat af te sluiten. Hiervoor zullen de nodige verkeersmaatregelen worden getroffen. Soms kan het voorkomen dat u even moet wachten voordat u kunt doorrijden, of even moet omrijden. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Indien u vragen heeft kunt u contact opnemen met Peter van den Blink van Gemeente Loenen op nummer: 06-40634487.