Senternovem

12-11-2010 |

Renewable Energy missie naar Israël

Israel wil snel verduurzamen en wil energieonafhankelijk worden. Er wordt fors geïnvesteerd door zowel bedrijfsleven als door de overheid en door gespecialiseerde Venture Capitalists. Met onze Nederlandse vooraanstaande kennis en kunde liggen hier kansen voor het Nederlandse bedrijfsleven.

Nederland loopt mee in de technologische voorhoede op onder andere de gebieden Zon, Biomassa, Fijne electronica en Electrisch vervoer. Op deze gebieden organiseren wij een missie naar Israel voor bedrijven en kennisinstellingen die de ambitie hebben om met Israelische partijen (technologisch) te willen samenwerken.
Israelische bedrijven en universiteiten behoren tot de top in de wereld. Er bestaan al diverse samenwerkingen met Israel. Deze missie concentreert zich op Renewable Energy, een relatief nieuwe industrie met nog veel unieke kansen.

Op 24 november 2010 houden wij een eerste bijeenkomst met deskundige sprekers uit Israël om de stand van zaken in Israël uiteen te zetten en de kansen te belichten.

Vervolgens reizen wij eind februari 2011 af naar Israël voor bedrijfsbezoeken, op maat matchmakings en we bezoeken de internationale conferentie over Renewable Energy in Eilat-Eilot. www.eilatenergy.org.

Het evenement wordt vanuit Nederland georganiseerd door Agentschap NL en de Ambassade van Israel en ondersteund door the Ministry of Industry, Trade and Labour in Israel.

Contact
Heeft u interesse of vragen, neem dan contact met ons op of meldt u aan via deze website.
Wouter Roelofs, wouter.roelofs@agentschapnl.nl, 088 602 5093 Wijzigingsdatum |

12-11-2010