Politie Zeeland


---

2013-2010 Katten dood aangetroffen, Borssele
In de Borssele zijn dode katten aangetroffen. Er bestaat het vermoeden dat de katten om het leven zijn gebracht.
Een 27-jarige vrouw uit Borssele had haar kat voor het laatst op dinsdag 2 november gezien. Daarna keerde de kat niet meer terug naar huis. Ze besloot te zoeken, maar kon haar kat nergens vinden. Uiteindelijk hing de vrouw pamfletten in de buurt op. Door een buurtbewoner werd ze getipt dat er een dode kat aan de Zeedijk gevonden was.

De vrouw ging hierop naar de Zeedijk en trof haar kat levenloos aan in een plastic zak. Het vermoeden bestaat dat de kat vergiftigd is.

Een 39-jarige vrouw uit Borssele zag haar kat vrijdag 5 november in de ochtend voor het laatst levend. 's Middags vond zij haar kat levenloos in de buurt van haar huis. Ook in dit geval bestaat het vermoeden dat de kat vergiftigd is.

De politie vraagt buurtbewoners die meer informatie hebben of iets verdachts gezien hebben, zich te melden. Dat kan via nummer 0900-8844.

2014-2010 Methadon verloren, Vlissingen
Een man heeft donderdag een flesje gevaarlijke vloeistof verloren. Hij vermoed dat dit in het centrum van Vlissingen is gebeurd.
In het flesje zit methadon, een groene vloeistof die gevaarlijk kan zijn bij inname. Het flesje is ongeveer 10 à 15 centimeter groot. Op het flesje staan persoonsgegevens van een man.

Als u het flesje vindt, brengt u dit dan naar een nabijgelegen politiebureau of apotheek.

2015-2010 Agenten geslagen, Middelburg
Een 38-jarige dronken man uit de gemeente Terneuzen heeft in de nacht van donderdag op vrijdag omstreeks 01.30 uur agenten geslagen.
De Politie Zeeland ontving de melding dat er een man op de grond zou liggen op de parkeerplaats achter het station. Agenten gingen daarop ter plaatse.

Op de parkeerplaats zagen zij inderdaad een man op de grond liggen. De agenten hielpen de man, die zwaar onder invloed was, overeind. Ze vroegen naar zijn legitimatie. De man gaf aan dat deze in zijn auto lag, die enkele meters verderop geparkeerd stond. Omdat de man aangaf dat hij nog naar huis wilde, schreven de agenten een rijverbod voor de man uit. Ook kreeg de man een proces-verbaal voor openbare dronkenschap.

De 38-jarige man werd hierop kwaad en sloeg de agenten. De agenten hielden de man hierop aan. Bij zijn aanhouding verzette hij zich.

De man is overgebracht naar Torentijd.





Politie Zeeland