Ingezonden persbericht


Persbericht

25-Plus houdt conferentie over moeilijke vragen, De Betteld

25-plus organiseert van vrijdag 12 tot en met zondag 14 november een 25-plus-conferentie rond het thema ´God en de moeilijke vragen´. Dit weekend vindt plaats op vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld te Zelhem.

Stichting 25-plus is een vrijwilligersorganisatie die de activiteiten voor 25-plussers voortzet die, net als de Wervelweekenden en Ronduitweekenden, eerst door de Evangelische Omroep werden georganiseerd. Doelgroep van de Stichting zijn 25-plussers van alle kerkelijke denominaties. Omdat er voor sommigen in hun eigen kerk weinig leeftijdsgenoten zijn, is 25-plus een ideale ontmoetingsplek. Juist omdat we gespreksgroepen organiseren kunnen deelnemers die alleen komen snel nieuwe mensen leren kennen.

Op het programma staan samenkomsten met worship en lezingen van Evert-Jan Ouweneel (cultuurfilosoof en adviseur van Worldvision) en Anne Westerduin (oud Eva-hoofdredacteur en betrokken bij Sestramedia). De deelnemers ontmoeten elkaar daarna in gespreksgroepen. Op zaterdagmiddag zijn er creatieve, sportieve workshops en boeiende seminars, op zaterdagavond een optreden van Inside Out.

Inside Out is een gospel koor bestaande uit 20 vocalisten en 5 muzikanten uit heel Nederland.

Samen vertegenwoordigen zij een grote verscheidenheid aan culturele en kerkelijke achtergronden.

Na hun ontstaan in 2000, heeft Inside Out op verschillende prestigieuze podia gestaan en meegewerkt aan TV producties zoals de Nationale Bijbeltest en Idols. In 2003 verscheen Inside Outs succesvolle debuut CD "Let the praise begin", in 2005 "Stronger" en in 2008 werd "Alive in you" een live registratie uitgebracht. In 2008 eindigden drie Inside Out vocals bij de laatste vier kandidaten van Idols. Een van hen, Nikki, won! Onlangs, in 2009, begeleidde het koor Diana Ross vocaal bij een aantal nummers tijdens Symphonica in Rosso.

Inside Out heeft als doel gesteld om op een kwalitatieve en inhoudelijke wijze haar muziek te presenteren aan muziekliefhebbers in Nederland en daarbuiten en wordt omschreven als een jong en dynamisch koor met een uniek geluid.

Het koor staat onder leiding van Clifton Grep en heeft een modern blackgospel repertoire waarvan verschillende liederen door haar eigen zangers en muzikanten zijn geschreven. Zie ook www.insideoutmusic.org.

Een arrangement voor het gehele weekend er vanaf ¤ 115,00 per persoon. Dit is inclusief overnachting en maaltijden. Ook is het mogelijk slechts een deel van het programma bij te wonen, bijvoorbeeld de zaterdag of zondag. Voor het concert van Inside Out kun je een kaart aan de zaal kopen. Kijk voor een uitgebreid overzicht van de mogelijkheden en prijzen op www.25-plus.nl.

Schrijf je op de site in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Einde persbericht