Beeldmateriaal in hoge resolutie is beschikbaar via: http://www.lewiswire.com/nl/lewiswire/Kingston-Technology/Kingston-introduceert-limited-edition-Christmas-DataTraveler/n/9124


Kingston introduceert limited edition Christmas DataTraveler

Kleurrijke drive voor het opslaan van kerstfoto's en herinneringen

Amsterdam, 12 november - Kingston Digital Europe Ltd, een onderdeel van Kingston Technology Company, Inc., 's werelds grootste onafhankelijke producent van geheugenproducten, introduceert de Kingston Limited Edition Christmas DataTraveler. Deze is speciaal ontworpen voor de feestdagen. De Kingston Limited Edition Christmas DataTraveler is in Nederland exclusief verkrijgbaar bij Dixons en Dynabyte.

Ben je op zoek naar een geschikt kerstcadeau voor mensen die speciale vakantieherinneringen voor altijd willen vastleggen? "De stijlvolle en praktische Kingston Limited Edition Christmas DataTraveler is beschikbaar in diverse kleuren en capaciteiten, en is het perfecte sinterklaas- of kerstcadeau," stelt Erik Vink, Business Development Manager bij Kingston Technology. "Hij is uitermate geschikt voor mensen die altijd onderweg zijn of voor hen die speciale foto's en documenten willen opslaan en delen met vrienden en familie."

De Kingston Limited Edition Christmas DataTraveler is verkrijgbaar in 4, 8 of 16 GB. De drive wordt geleverd met 5 jaar garantie en 24/7 technische ondersteuning. Kijk voor meer informatie op www.kingston.com/nlroot. Op Kingstno's consumentenwebsite www.rememberkingston.nl vindt u meer informatie, wedstrijd, tips & tricks.

Productnummer Productomschrijving Adviesprijs (excl. btw) KE-U304G-2EQ 4GB USB Drive (blauw) 5,86¤
KE-U308G-2EQ 8GB USB Drive (rood) 10,92¤
KE-U3016-2EQ 16GB USB Drive (zwart) 20,16¤

Kingston Limited Edition Christmas DataTraveler toepasingen en specificaties:
- Capaciteiten: 4GB, 8GB, 16GB

- Afmetingen: 57.18 mm x 17.28 mm x 10.00 mm

- Operationele temperatuur: 0° tot 60° C

- Opslagtemperatuur: -20° tot 85° C

- Eenvoudig: enkel inpluggen in een USB-poort

- Handig: compact, gedraaid ontwerp

- Garantie: 5 jaar garantie