Ingezonden persbericht


Amsterdam, 12 november 2010

Vijftiende verjaardag fetisjwinkel Black Body op nieuwe locatie

Dit jaar is het vijftien jaar geleden dat Black Body zijn deuren opende. De winkel met fetisjkleding voor mannen heeft zich gespecialiseerd in rubber en verkoopt daarnaast ook leer, sportswear, toys en allerlei andere fetisj accessoires. De unieke, grotendeels zelfontworpen, rubbercollectie is mede dankzij internet wereldwijd bekend. Black Body heeft op dat gebied een naam opgebouwd.

Het bedrijf vierde onlangs zijn vijftiende verjaardag met een verhuizing naar de Spuistraat, in het pand waar ook Gays&Gadgets gevestigd is. Eigenaar Rick Souwerbren: "We hebben van de gelegenheid gebruik gemaakt om ons een geheel nieuwe, moderne stijl aan te meten. De nioeuwe winkel is qua design strak ingericht. Op de nieuwe locatie hebben we meer ruimte om onze collectie te tonen. Ook geeft de nieuwe locatie de mogelijkheid om ons assortiment uit te breiden, bijvoorbeeld met fetisj sportkleding."

De nieuwe locatie biedt een aantal voordelen: de winkel is niet alleen groter en daardoor veel ruimer van opzet, maar hij is ook beter bereikbaar door de centrale ligging. Bovendien is de winkel voortaan ook op zondag geopend.

De opening van de nieuwe winkel aan de Spuistraat 44 werd verricht in bijzijn van International Ms Leather 2010 Mollena Williams en Mr. Leather Europe 2009 Pieter Claeys.

BLACK BODY
Spuistraat 44
Dagelijks van 11:00-19:00 uur
Zondag 12:00-18:00 uur
www.blackbody.nl

Noot voor de redactie /