De Jouve Group biedt directe online eBook-conversie voor Apple's iBookstore

PARIJS--(BUSINESS WIRE)-- 20101112 --

Als de wereldwijde leider op het gebied van digitale eBook-conversie heeft Jouve een innovatief online klantenplatform voor Apple's iBookstore ontwikkeld, waarmee haar industriële conversie-oplossingen beschikbaar worden gemaakt voor uitgevers van elke grootte.

Een hoogwaardig digitaal conversieproces dat gepersonaliseerd is en 100% compatibel met Apple-specificaties.

Jouve biedt uitgevers nu een eenvoudige manier om hun catalogus rechtstreeks te converteren naar standaard of verbeterde eBooks voor de iBookstore. De iBookstore zit in het pakket van de gratis iBooks-app beschikbaar voor iPad, iPhone en iPod touch.

Deze eenvoudige oplossing is geschikt voor de digitale behoeften van alle soorten uitgevers, met productiekosten vanaf slechts $19,99 per boek.

Ongeacht het formaat (beeld of print PDF, epub, XML) of de complexiteit van de taak, Jouve garandeert productie van de hoogste kwaliteit vanaf haar locatie in Frankrijk. En een meertalig projectteam staat garant voor persoonlijke dienstverlening bij elke stap van de weg.

Een industrieel platform dat zeer nauwkeurige conversies van hoge kwalitateit kan produceren.

De productiekosten voor elke titel worden van tevoren opgegeven en uitgevers kunnen online betalen om het conversieproces onmiddellijk te starten.

De Jouve Group, de wereldwijde marktleider in eBook-conversie, maakt gebruik van de meest geavanceerde digitale boekproductieprocessen voor de creatie van een unieke conversie-oplossing voor elke projectomvang.

Over Jouve

De Jouve Group bestrijkt de gehele waardeketen voor content (creatie, conversie, verbetering, print- en digitale distributie) en is de toonaangevende leverancier van XML- en eBook-conversiediensten in Europa en de Verenigde Staten. Gesterkt door haar industriële productiecapaciteit, heeft de Jouve Group een erkende expertise ontwikkeld in het creëren van content en digitalisering waarbij een ongeëvenaarde kwaliteit gegarandeerd wordt. Digitaal printen en online oplossingen hebben ervoor gezorgd dat de groep zich gepositioneerd heeft als een belangrijke speler op het gebied van digitale print-on-demand (POD) diensten.

Jouve werd opgericht in Frankrijk in 1903 en heeft nu bijna 3.000 mensen in dienst op 27 locaties in Europa, Afrika, Noord-Amerika, India en China.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
JOUVE
Christèle Blay
Corporate Communicatie Manager
cblay@jouve.fr

Tel: 00.33.1.44.76.54.43