Politie Zeeland


---

2016-2010 Inbraken industrieterrein, Oostburg
In de nacht van donderdag op vrijdag is op het industrieterrein in Oostburg ingebroken bij drie bedrijven.
Bij een bedrijf aan de industrieweg werd een geldbedrag van enkele honderden euro's, een mobiele telefoon en bankpassen weggenomen.

Bij een ander bedrijf aan de industrieweg werd ook een geldbedrag van enkele honderden euro's en een laptop meegenomen.

De eigenaren van deze twee bedrijven ontdekten de inbraak 's ochtends.

Bij een bedrijf aan de Transportweg werd op donderdagavond ingebroken. De eigenaar ontdekte rond 22.30 uur de inbraak. Uit zijn bedrijfspand werd een laptop gestolen.

2017-2010 Rijbewijs drankrijder ingenomen, Vlissingen
Een 48-jarige man is vrijdagmiddag zijn rijbewijs kwijtgeraakt nadat hij met teveel alcohol op achter het stuur kroop.
Agenten zagen de man rond 15.15 uur op de President Rooseveltlaan in Vlissingen rijden. Ze gaven de man een stopteken en vroegen hem een blaastest te doen. Het bleek dat de man 4 vier te veel had gedronken. Zijn rijbewijs is ingenomen.

2018-2010 Weekopbrengst gestolen, Terneuzen
Uit een auto is vrijdagochtend op de markt aan het Beethovenhof in Terneuzen de weekopbrengst van een marktonderneming gestolen.
De eigenaren waren hun spullen voor de kraam aan het uitladen en hadden een tas en de weekopbrengst in de auto laten liggen. Toen ze iets uit de tas wilden pakken, bleek deze te zijn verdwenen. De eigenaren zijn enkele duizenden euro's kwijt.

---- --


---

2019-2010 Straatroof, Vlissingen
Een 23-jarige man is vrijdag omstreeks 17.30 uur in de Walstraat in Vlissingen beroofd door twee mannen. De mannen renden vervolgens weg richting het Betje Wolffplein.
Het 23-jarige slachtoffer liep in de Walstraat, op de hoek met de Hellingbaan, toen hij werd aangesproken door twee mannen. Zij vroegen hem om een sigaret. De 23-jarige man gaf de mannen ieder een sigaret en liep verder. Hij kreeg echter een harde duw in zijn rug waardoor hij op zijn buik op straat viel. De mannen pakten vervolgens zijn armband en enkele tientallen euro's uit zijn portgemonnee.

Daarna renden de daders weg in de richting van het Betje Wolffplein. Het 23-jarige slachtoffer rende de daders nog achterna maar haalde ze niet meer in.

De daders zagen er als volgt uit:

Dader 1
Negoide man
Tussen de 18 en 25 jaar
Normaal postuur
Rond/bol gezicht
Tussen de 1.80m en 1.89m lang
Donkerkleurige baard, opvallende bakkebaarden
Kort haar
Jas in camouflageprint en capuchon
Blauwe spijkerbroek
Nette zwarte leren schoenen
Petje/muts op
Sjaal voor het gelaat
Engelssprekend, stotterend

Dader 2
Negroïde man
Tussen de 18 en 25 jaar
Mager postuur
Ingevallen gezicht
Tussen de 1.70m en 1.79m lang
Kort, stekelig rood/rossig haar
Grijze jas met capuchon
Sjaal voor het gelaat

De politie is op zoek naar getuigen. Wie heeft de straatroof, de mannen of de achtervolging gezien? Neem contact op met de politie via nummer 0900-8844.