Ingezonden persbericht


Barneveld, 9 november 2010

Inside Technology BV door Intronics BV overgenomen

Inside Technology b.v. en Intronics b.v. maken bekend dat overeenstemming is bereikt voor de overname van Inside Technology. Met deze overname verhuist Inside Technology naar de vestiging van Intronics in Barneveld.

Door deze overname breidt Intronics haar productportfolio uit met professionele video- en multimedia-oplossingen. Volgens Intronics directeur Marc Swolfs is de kennis van de markt en van de producten een goede aanvulling op het huidige productportfolio van Intronics. "Het is belangrijk dat wij naast allerlei verbindingen ook oplossingen achter de aansluiting kunnen leveren" aldus Marc Swolfs.

Inside Technology is eigendom van directeur Ruud Schothorst, opgericht in 1991 en is gevestigd in Amersfoort. Het bedrijf is gespecialiseerd in professionele video- en multimedia-oplossingen en vertegenwoordigt een aantal fabrikanten die gespecialiseerd zijn in video- en VGA-toepassingen. Met haar productenpakket levert Inside Technology oplossingen voor het encoderen van video, het streamen van video voor internet en intranet, de distributie van satelliet-TV over netwerken, video playout en Content Management Systemen. Daarnaast heeft Inside Technology een breed programma van video- en VGA-grabbers, evenals producten voor videoconversie, switchers en scalers.

Met de overname van Inside Technology door Intronics kunnen de diensten van Inside Technology verder uitgebreid worden. Intronics is gevestigd in Barneveld, onderdeel van de beursgenoteerde TKH Group en marktleider op het gebied van connectivity in de ICT markt. Intronics heeft, naast het hoofdkantoor in Barneveld, ook vestigingen in België, Spanje, Polen en Zweden.