Sint Franciscus Gasthuis
Geen bedevaart naar Mekka zonder de verplichte vaccinatie

Van zaterdag 13 tot en met woensdag 17 november 2010 vindt de Hadj plaats. Dit jaar zullen weer veel moslims uit de hele wereld deelnemen aan deze jaarlijkse bedevaart naar Mekka. Voor iedereen die daaraan deelneemt is de vaccinatie Meningokokken verplicht. Voor deze vaccinatie kunt u nu voor slechts 47 euro terecht op de Vaccinatiepoli van het Sint Franciscus Gasthuis.

Deze vaccinatie moet u minimaal tien dagen en maximaal drie jaar voor aankomst in Saoedi-Arabië hebben gekregen. De kosten voor deze vaccinatie, inclusief consult en vaccinatieboekje bedragen 47 euro. Verder ontvangt u op het spreekuur van de vaccinatiepoli gezondheidsadviezen en persoonlijk advies voor overige vaccinaties, die u ook direct kunt krijgen. Vanzelfsprekend worden de kosten bij meerdere vaccinaties hoger.

Voor een vaccinatie kunt u terecht op maandag, dinsdag en donderdag van 16.30 tot 20.00 uur. U kunt dagelijks tijdens kantoortijden bellen voor het maken van een afspraak via telefoonnummer 010 461 7505. U kunt ook zelf via onze website www.sfg.nl/vaccinatiepoli een afspraak maken.