Gemeente Krimpen aan den IJssel

Sinterklaas komt naar Krimpen!

Sinterklaas komt zaterdag 13 november om 13.00 uur aan bij de haven van restaurant De Schelvenaer. Vanaf 12.30 uur ben je daar van harte welkom en is er muziek van Dansschool R.D.M. Sinterklaas en zijn gevolg worden ontvangen door de nieuwe burgemeester van Krimpen aan den IJssel: Lennie Huizer!

Twee leuke voorstellingen

's Middags organiseert Swing Piet Carlo twee leuke voorstellingen in het Krimpenerwaard College:

- Voorstelling 1 is van 14.15 tot 15.00 uur;
- Voorstelling 2 is van 15.30 tot 16.15 uur.

Wil jij bij deze voorstelling zijn? Koop dan wel even een kaartje! Dit kan vanaf vrijdag 29 oktober via deze website! Vanaf maandag 1 november zijn de kaartjes ook te koop bij het Publiekscentrum van de gemeente Krimpen aan den IJssel. De kaartjes kosten EUR 2,50. Wees er snel bij want per voorstelling kunnen er maximaal 200 kinderen naar binnen. Per kaart mag er één volwassenen mee. Na afloop krijgen alle kinderen een zak snoep mee naar huis. Let op: aan de deur van het Krimpenerwaard College worden geen kaarten verkocht!

Knutselopdracht: bouw je eigen stoomboot!

Ieder jaar komt Sinterklaas aan op een prachtige stoomboot. De Sint zou het erg leuk vinden als jij ook een mooie boot maakt. Je kunt een stoomboot downloaden op www.krimpenaandenijssel.nl/stoomboot. Lever je stoomboot tijdens de intocht bij een speciale kraam in en je krijgt een leuk cadeautje!

Raadhuisplein 2
Postbus 200, 2920 AE
Krimpen aan den IJssel (0180) 540655
gemeente@krimpenaandenijssel.nlgemeente@
krimpenaandenijssel.nl