Saxion
BR>

di 09 november 2010

Saxion Open in Apeldoorn

Op zaterdag 13 november aanstaande is er van 11.00 tot 15.00 uur een open dag bij Saxion in Apeldoorn.

Tijdens Saxion Open krijgen bezoekers informatie over de opleiding Hoger Hotelonderwijs en de nieuwe bacheloropleiding Security Management. Docenten en studenten zijn aanwezig om voorlichting te geven over beide opleidingen.

Security Management
Nieuw is de bacheloropleiding Security Management, die start in september 2011. De opleiding heeft een bedrijfskundige basis en leidt studenten op tot allround deskundigen op het gebied van security. De opleiding leert studenten om te gaan met beveiliging van mensen, bezittingen, grote bedrijven en evenementen.

Hoger Hotelonderwijs
De opleiding Hoger Hotelonderwijs leert studenten hoe ze als ondernemer of manager met succes een bedrijf in de hospitalitybranche kunnen leiden. Studenten leren de wensen van de gast te vertalen in een aansprekend, gastgericht product. Tevens wordt een juiste balans gezocht tussen het aansturen van een eigen bedrijf en het verwennen van gasten.

Tijdens Saxion Open wordt ook informatie gegeven over de aansluiting voortgezet onderwijs, studiebelasting, studieoriëntatie, de financiële kant van studeren en het studentenleven in Apeldoorn.

Beide opleidingen zijn gevestigd bij Saxion in Apeldoorn aan de Kerklaan 21.
Meer informatie is te vinden op de nieuwe website van Saxion Open. Via deze website kan een belangstellende zich ook vooraf aanmelden voor een open dag.


------------------------------------------ EINDE PERSBERICHT
-----------------------------------

Meer informatie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Karin Welman, eventmanager bij Saxion, tel. 053 - 487 17 10 of e-mail k.b.welman@saxion.nl.


____________________ Zoek