Gemeente Rheden

Intocht Sint Nicolaas

Sint Nicolaas wordt ook dit jaar weer ingehaald in verschillende dorpen van de gemeente Rheden. Burgemeester en wethouders zullen de Goedheiligman en zijn gevolg ontvangen op de volgende locaties.

Rheden
Aankomst met de boot op zaterdag 13 november a.s. om 12.30 uur in Haven Thomassen. Wethouder H. Tiemens ontvangt Sint Nicolaas.

Dieren
Aankomst met de boot op zaterdag 20 november a.s. om 13.15 uur Aan 't Veer. Om 14.10 uur begint de rondrit en deze eindigt in de Drieschaar. Wethouder R. König heet Sint Nicolaas welkom.

Velp
Start intocht op zaterdag 20 november a.s. om 14.00 uur aan de Hoofdstraat/hoek Oranjestraat. Om 14.30 uur komt Sint aan op de Overtuin. Sint Nicolaas wordt ontvangen door burgemeester, mevrouw P.M. van Wingerden-Boers.

De Steeg
Aankomst met de boot op zaterdag 20 november a.s. om 13.30 uur bij de Oversteeg aan de IJssel. Om ±14.00 uur is de ontvangst op het schoolplein van de Lappendeken. Sint Nicolaas wordt ontvangen door wethouder H. Elsenaar.

Spankeren
Aankomst bij de fietsbrug op zondag 21 november a.s. om 14.00 uur. Om 14.15 uur is de ontvangst bij de muziektent in Spankeren. Wethouder T. Vugts ontvangt Sint Nicolaas.