Politie Zeeland


---

2020-2010 Eenzijdig verkeersongeval bij Goes
Op de A58 bij Goes vond vrijdag om 18.45 uur een eenzijdig verkeersongeval plaats.
Een 34-jarige man uit Arnhem, was ter hoogte van de oprit Heinkenszand vanaf de Sloeweg gezien van de weg geraakt doordat de rechterweghelft van de A58 vol water stond. De auto kwam tot stilstand tegen een boom. In de auto zat een 5-jarig zoontje dat nekklachten en hoofdpijn had opgelopen. Hij is uit voorzorg naar het ziekenhuis gebracht. Daar bleek hij ongedeerd te zijn. De auto raakte beschadigd.

2021-2010 Woninginbraak in Terneuzen
Vrijdag tussen 14.00 en 21.00 uur werd ingebroken in een woning aan de Mozarthof in Terneuzen.
De toegang tot de woning werd geforceerd door het vernielen van een ruitje. Er werden sieraden met onbekende waarde uit het pand weggenomen.

2022-2010 Busje belandt in een tuin, Oosterland
Op de Rijksweg bij Oosterland is vrijdag rond 22.30 uur een busje van de weg geraakt en in de tuin van een woning terechtgekomen.
De auto was geslipt en over de watergang gevlogen en in de tuin van een woning tot stilstand gekomen. De bestuurder, waarvan nog geen gegevens bekend zijn, was, toen de politie bij de auto kwam, inmiddels met lichte verwondingen door ambulance naar het ziekenhuis in Dirksland gebracht. Het busje raakte beschadigd.

2023-2010 Rijden onder invloed, Terneuzen
Zaterdag rond 02.30 uur moest een 23-jarige automobilist uit de gemeente Terneuzen zijn rijbewijs inleveren omdat hij even daarvoor, onder invloed van alcohol, tegen een andere auto was gereden.
De man was, bij het verlaten van de parkeergarage in de Nieuwstraat, tegen de auto voor hem gereden. Beide auto's liepen geringe schade op. De 23-jarige had bijna 2x de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken. Het kostte hem zijn rijbewijs.

2024-2010 Twee tractoren gestolen in Wolphaartsdijk
In de nacht van dinsdag 9 op woensdag 10 november werden van een terrein aan de Stadseweg in Wolphaartsdijk twee tractoren gestolen.
Het betreffen twee groene John Deere tractoren, elk met een waarde van meerdere tienduizenden euro's.
De politie zoekt getuigen van deze diefstal, of mensen die weten waar de tractoren zich nu bevinden. Zij worden verzocht te bellen naar 0900 8844.





Politie Zeeland