Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Breda

Breda, 13-11-2010

Politie arresteert Rotterdammer wegens mishandeling in het verkeer

BREDA: De politie heeft vrijdagmiddag rond 16.15 uur een 18-jarige Rotterdammer aangehouden wegens mishandeling. Een 45-jarige man uit Breda kreeg diverse klappen tijdens een ruzie over de afwikkeling van een materieel verkeersongeval aan de Ettensebaan eerder op de middag. Hij ging even knock-out en hield een bebloed gezicht aan het incident over. De Rotterdammer is meegenomen naar het bureau. Hij zegt dat de Bredanaar eerst sloeg en dat hij zichzelf verdedigde.

Bredase (32) aangehouden na mishandeling vriendin van ex-vriend

BREDA: Een 32-jarige Bredase vrouw is vrijdagavond kort voor 21.00 uur opgepakt, nadat zij een 38-jarige Bredse vrouw had mishandeld in diens woning. De verdachte is een ex-vriendin van een vriend van het slachtoffer. De man was in haar woning en de verdachte wilde contact met hem. Plotseling stormde ze de woning van de vrouw in het centrum van Breda binnen, viel de 38-jarige vrouw aan en sloeg haar. Vervolgens vluchtte zij naar haar in de buurt gelegen eigen woning. De 32-jarige vrouw is op het bureau voor verder onderzoek in verzekering gesteld.

Stomdronken automobilist in Chaam van de weg gehaald

CHAAM: De politie heeft een 33-jarige man uit Chaam aangehouden. Hij botste vrijdagavond rond 21.30 uur stomdronken met zijn auto tegen een lantaarnpaal op de Dorpstraat en reed vervolgens door. Gewaarschuwde agenten konden hem even later thuis in de kraag vatten. De man blies 1000 ug/l, terwijl maximaal 220 ug/l is toegestaan. Bij waarden hoger dan 570 ug/l wordt het rijbewijs ingevorderd. In dit geval ging dat niet, want de man uit Chaam had geen rijbewijs. Dat was namelijk al eerder ingevorderd wegens dronken rijden.

Rustig beeld in Bredase binnenstad tijdens horecatoezicht

BREDA: Agenten die vrijdagavond en -nacht waren belast met het horecatoezicht, hebben een relatief rustige dienst achter de rug. Mede vanwege het slechte weer was het niet erg druk op straat in de Bredase binnenstad. Er werden twee arrestaties verricht. Een 16-jarige Bredase jongen had een andere stapper geslagen in een kroeg op de Havermarkt en een 18-jarige Bredanaar werd in de Reigerstraat betrapt met xtc-pillen. Ook werden er tien bekeuringen uitgeschreven voor onder andere verkeersovertredingen.


Laatst gewijzigd 13-11-2010 9:55 | © Regio Midden en West Brabant |