Nederlandse Stephen King Fanclub Dag


NIEUWEGEIN, 20101012 -- Op zaterdag 13 november 2010 organiseert de Stephen King Fanclub Nederland weer haar Fanclubdag. Vanaf 10:00 uur in Restaurant Far-East aan de Weverstede 2 (Cityplaza) te Nieuwegein. De dag duurt tot 17:00 uur.

Stephen King is een beroemde Amerikaanse schrijver van boeken. Verfilmingen hiervan hebben velen gezien Bijvoorbeeld Carrie, The Green Mile, Cujo en IT. Omdat op 13 November a.s. zijn nieuwste boek Aardedonker, zonder sterren uitkomt in Nederland, viert de Nederlandstalige Fanclub dit met een fanclubdag waar alle Stephen King fans welkom zijn.

De heer King kon zelf niet komen, maar we hebben wel heel veel Nederlandstalige auteurs uit het spannende genre die hun laatste boeken signeren en verkopen:

Thomas Olde Heuvelt; Mel Hartman; John Brosens; Jack Lance/Ron Puyn; Alex de Jong/Brad Winning; Rianne Lampers en Sjoerd de Boer

Zoals altijd is er weer een geweldige loterij waarbij zelfs 2 originele scripts van Full Dark, No Stars te winnen zijn, maar ook heel veel prijzen die bovenstaande auteurs en andere sponsors doneerden.
Lootjes kosten maar 1 euro en zijn de hele dag geldig. En met je lootje maak je ook kans om uitgeloot te worden en samen met een van de aanwezige auteurs deel te nemen in een
quiz waarbij je Stephen King kennis wordt getest en je een prachtige prijs kunt winnen!

Er zijn er veel tweedehands en Engelstalige boeken en films
te koop, naast het nieuwste boek van Stephen King natuurlijk. Wil je zeker zijn van je exemplaar? Bestel deze dan vast via onze website tegen de normale boekhandelprijs! Ook verkopen we onze merchandise, zoals pennen, winkelwagen-muntjes, T-shirts, boekenleggers en nog veel meer.

Nieuwe DVD's worden verkocht door Oh My God Entertainment tegen leuke prijzen! En ook SF-Terra en het NCSF (tijdschrift en vereniging voor Science Fiction, Fantasy en Horror) zijn aanwezig!

We vertonen Dollarbaby filmpjes die nooit eerder te zien waren via DVD of TV. King verkocht de rechten voor die filmpjes voor 1$, vandaar... Voor deze korte filmpjes (van meestal zo'n 10 minuten) kregen wij speciaal toestem-
ming van de regisseurs om deze op onze dag te laten zien!

Tickets kosten slechts ¤ 3,00 in de voorverkoop. Deze duurt tot 30 oktober a.s. Je krijgt in de voorverkoop 2 euro per persoon korting, en door in de voorverkoop te bestellen heb je op de dag zelf recht op een geweldig leuke verrassing (die je krijgt bij de kassa)! Na sluitingsdatum kost entree aan de zaal 5,00 euro.





Ingezonden persbericht