Ingezonden persbericht


()

PERSBERICHT

Knallend het nieuwe jaar in met het 013 Oud & Nieuw Feest

Ook dit jaar kun je het nieuwe jaar weer knallend inluiden met het 013 Oud & Nieuw Feest. Voor het eerst is er dit jaar een early bird actie. Als je voor zaterdag 11 december een ticket koopt betaal je slechts ¤ 15,00 in plaats van ¤ 20,00. De grote zaal worddt dit jaar voorzien van de beste alternatieve hits van de afgelopen jaren met Quasimodo en Brutus & Snoerend Bart. In de Kleine Zaal kun je helemaal losgaan op electro en dubstepbangers van Schlachthofbronx, Dem Slackers, Beat The Bastardz XL en Electrophants DJ-team. In de kleinste zaal, Stage01, wordt de lekkerste (minimal) techno voorgeschoteld met Klub Tilt Extravaganza. De voorverkoop start aanstaande zaterdag 13 november.

013 staat iedere jaarwisseling weer garant voor dik feest. Dit jaar is uiteraard geen uitzondering. Onder het genot van champagne en oliebollen kun je genieten van muziek naar jouw keuze. Zin om de tofste alternatieve hits te horen? Dan zit je goed in de Dommelsch Zaal met Quasimodo en Brutus & Snoerend Bart. Ga je toch liever helemaal stuk op harde beats? Dan is de Kleine Zaal jouw plek. Daar schieten Schlachthofbronx, Dem Slackers, Electrophants DJ-team en Beat The Bastardz XL de ene naar de andere electro- en dubstepbangers het publiek in. Beat The Bastardz zal optreden onder de naam Beat The Bastardz XL en support krijgen van MC De Gelogeerde Aap, bekend van Tilburgs populairste hiphop-dubstepact Boef En De Gelogeerde Aap en topgitarist Marlon Penn. Stage01 is de plek voor de lekkerste (minimal) techno, gebracht en gehost door Klub Tilt Extravaganza.

Voor het eerst is er deze Oud & Nieuw een Early Bird actie. Alle vroege vogels die voor zaterdag 11 december een kaartje kopen betalen slechts ¤ 15,00 in plaats van ¤ 20,00. De deuren van 013 zullen na het affsteken van het vuurwerk om 00.30 uur opengaan en pas om 06.00 uur sluiten. Kortom, ook dit jaar is 013 weer de place-to-be om knallend het nieuwe jaar in te luiden!

Oud & Nieuw Feest
Vrijdag 31 december 2010 | aanvang 00:30 | zaal open 00:30 Early Bird tickets kosten ¤ 15,00 (excll. servicekosten) en zijn verkrijgbaar tot zaterdag 11 december Daarna kosten tickets ¤ 20,00 (excl. servicekoosten) Voorverkoop start aanstaande zaterdag 13 november via 013 en Ticket Service Nederland.

013, Veemarktstraat 44, Tilburg, www.013.nl

Noot voor redacties

Noot voor de redactie /