Algemene omroepvereniging AVRO


Hilversum, 12-11-2010

WINNAARS AVRO JUNIOR SONGFESTIVAL OP WEG NAAR MINSK

Aanstaande zondag vertrekken Anna en Senna naar Minsk. Daar vertegenwoordigen zij Nederland tijdens het Junior Eurovisie Songfestival met hun zelfgeschreven nummer 'My Family'. Tijdens de internationale finale geeft Bram, finalist van het AVRO Junior Songfestival 2009, de punten weg namens Nederland. De AVRO doet rechtstreeks verslag van de finale op zaterdag 20 november om 20.15 uur op Z@pp.

De voorbereidingen worden - ook op Z@pp - in beeld gebracht in 'Anna & Senna op weg naar Minsk' (twee korte uitzendingen op zaterdag 13 november om 11.50 uur en op zondag 14 november om 17.20 uur) en in 'Anna & Senna in Minsk', dat voorafgaand aan het Junior Eurovisie Songfestival wordt uitgezonden om 20.00 uur. In dit laatste programma praat AVRO-presentator Ewout Genemans ook met het duo over hun bevindingen op weg naar de grote finale.

Zoals ieder jaar voorziet Sipke Jan Bousema het Junior Eurovisie Songfestival van commentaar buiten beeld. Bram deelt namens Nederland de punten uit tijdens deze internationale finale.

Daarnaast wordt het duo dagelijks gevolgd door een cameraploeg van de website van het AVRO Junior Songfestival. Via juniorsongfestival.avro.nl zijn Anna en Senna volledig te volgen vanaf maandag 15 november.

Zaterdag 20 november, 'Anna & Senna in Minsk' en het 'Junior Eurovisie Songfestival 2010' vanaf 20.00 uur bij de AVRO op Z@pp, Nederland 3.


---



Algemene omroepvereniging AVRO