Webshop haakt.nl geeft nu ook haakworkshops


HAARLEM, 20101011 -- Zaterdag 13 november geeft webshop haakt.nl een cursus haken in de studio in het centrum van Haarlem. Hiermee speelt de webshop in op de groeiende vraag naar haakcursussen. Tijdens de workshop worden eerst de basissteken uitgelegd. Daarna ga je aan de slag met een hip haakpakket van haakt.nl. Je mag zelf kiezen welke.

Onder het genot van koffie of thee met wat lekkers en later een broodje ontdek je zo hoe leuk haken is. En loop je ergens tegenaan, dan is er gelijk hulp bij de hand.

Haakt.nl biedt complete haakpakketten waar je direct mee aan de slag kunt. Van garen en patroon tot voering en knopen, alles zit erbij. Er zijn patronen voor beginners en gevorderden, voorzien van duidelijke haakinstructies. Je kunt onder andere kiezen uit verrassende sieraden en trendy tassen.

De workshop wordt gegeven in de studio van haakt.nl op de Ridderstraat 33 in Haarlem, van 10.30 tot 13.00 uur. De kosten zijn ¤ 25 en daarvoor krijg je haakles, een haakpakket, koffie of thee met wat lekkers en een lunch. Opgeven kan via info@haakt.nl.

haakt.nl





Ingezonden persbericht