Gemeente Urk

Regio Netwerkdagen Noordoostpolder en Urk 2010

Â

TESevenementen lanceert de Regio Netwerkdagen Noordoostpolder & Urk Dit is de kans om uw netwerk te vergroten!

Â

De Regio Netwerkdagen Noordoostpolder & Urk worden georganiseerd op vrijdag 12 en zaterdag 13 november aanstaande in de Koningshof op Urk. In de diverse zalen krijgen bedrijven de kans om het bedrijf op een passende manier onder de aandacht te brengen.

Ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf realiseren gemiddeld 70 procent van hun omzet binnen een straal van 75 km van het bedrijf. Om de doelgroep effectief te bereiken is de regionale oriëntatie en informatie belangrijk. Deelname aan de Regio Noordoostpolder & Urk is de plek om de contacten met de bestaande relaties verstevigen, de naamsbekendheid en het bedrijfsimago versterken. Bedrijven kunnen de nieuwe producten of diensten lanceren. Dit biedt een geweldige kans om in één keer de verschillende kanten van de organisatie, product of dienst te presenteren. Deelname aan de Regio Netwerkdagen ondersteunen de verkoopactiviteiten optimaal, bedrijven komen in korte tijd met vele prospects in contact.

Mediapartnership
De mediapartner voor de komende editie van de Regio Netwerkdagen is het Noordoostpolder & Urk Intobusiness magazine van Jeroen Vreugdenhil. De lancering van dit blad zal tijdens de Regio Netwerkdagen plaats vinden. Wij denken dat de lancering positief bijdraagt aan de bekendheid van de netwerkdagen en daar profiteren deelnemers ook van mee. Alle deelnemende bedrijven krijgen namelijk geheel kosteloos een logovermelding in het deelnemersoverzicht. Dit is voor uw bedrijf weer een extra kans om onder de aandacht van potentiële regionale relaties te komen.

Voor meer informatie omtrent het evenement verwijzen wij u graag naar de website www.regionetwerkdagen.nl.