Ingezonden persbericht


Persbericht
Natura Docet - Provinciaal Natuurhistorisch Museum Denekamp

Boekenmarkt in Natura Docet
$B!|(J zaterdag 13 & zondag 14 november, 11-17 uur

De herfst en winter nodigen uit om te lezen, lekker met een boek op de bank. Soms is dat de allernieuwste uitgave van een favoriete schrijven, en soms is het leuk om een paar bladzijden uit dat ene boek van de boekenlijst van vroeger te herlezen. Grote kans dat het boeken te vinden bij de boekenmarkt in Natura Docet Denekamp.

De Vereniging Vrienden van Meester Berninks$B!G(J Museum Natura Docet organiseren de boekenmarkt voor de 6e keer. Romans, krimi$B!G(Js, vakantiepockets, kookboeken, kinderboeken, kunstboeken, reisverhalen - er is een breed aanbod. Niet alleen voor u zelf maar misschien ook alvast handig voor de decembercadeautjeskast. Juist voor de natuurliefhebber zijn er interessante boeken te vinden.

Misschien zijn er een opruimronde in huis boeken tevoorschijn gekomen die opgeruimd kunnen worden? Stel ze beschikbaar voor de markt en neem dan contact op met museum Natura Docet via 0541-351325. Tot en met donderdag 11 november kunnen boeken nog worden ingebracht. De opbrengst van de verkoop komt ten goede aan de Vereniging van Vrienden en daarmee aan projecten waarmee zij het museum ondersteunen.

De entree tot Natura Docet is op beide dagen gratis. Het museum, en dus ook de boekenmarkt, is geopend van 11-17 uur.

Provinciaal Natuurhistorisch Museum Natura Docet
Oldenzaalsestraat 39 - 7591 GL Denekamp
0541-35 13 25 / info@naturadocet.nl/ www.naturadocet.nl

Openingstijden
maandag - vrijdag 10-17 uur / zaterdag en zondag 11-17 uur

Entree
Tijdens de boekenbeurs op 13 en 14 november is de entree gratis.


---