Flight of the Eagle wordt in Zuid Afrika gelanceerd

04/10/2010 10:18

Silver Support B.V.

Dit nieuwe en unieke trainingsprogramma combineert voor het eerst de technieken Mindfulness, Team Coaching en Golf als Metafoor.

Inhoud training

De deelnemers worden een week lang meegenomen naar Zuid Afrika op een onvergetelijke vlucht naar nieuwe horizonten.

Van grote hoogte beschouwen zij hun huidige leefwereld en gaan op zoek naar een nieuwe wereld waarin persoonlijke VRIJHEID centraal zal gaan staan: vrij om te ademen, vrij om te denken, vrij om te voelen, vrij om te kiezen en vrij om het leven te leven dat zij willen.

Doelgroep

De Flight of the Eagle geeft drukbezette mensen de tijd, ruimte & motivatie en vooral de vrijheid om te kiezen een gelukkiger mens te worden.

Want gelukkige mensen presteren meer en werken beter samen en hebben zo grote invloed op hun eigen leven en op de resultaten van een organisatie.

Doel van de training

Andrews & Green traint en coacht mens en organisatie om bij de deelnemers een sterk bewustzijn te ontwikkelen zodat hun persoonlijke welzijn vergroot wordt.

Alleen zo kunnen zij meerwaarde creëren voor hun organisatie die leidt tot grotere saamhorigheid in de groep wat voor de samenleving duurzaam resultaat oplevert.

Het doel van de training Flight of the Eagle is om beter te worden in het hier en nu !

Gebruikte methodieken

Andrews & Green maakt daarbij gebruik van de nieuwste technieken op het gebied van Mind Management.

Het unieke van dit programma zit deels ook in het gebruik van het golfspel dat op een metaforische wijze wordt ingezet om veranderingen zichtbaar te maken.

Trainingsdata

Zo 14 t/m za 20 november 2010 (Zuid Afrika)

Wo 08 t/m di 14 december 2010 (Zuid Afrika)

Zo 16 t/m za 22 januari 2011 (Zuid Afrika)

Zo 20 t/m za 26 februari 2011 (Zuid Afrika)

Organisator

Andrews & Green is een samenwerkingsverband van 3 professionals op het gebied van Team Coaching (Arie de Vetten), Mind Management (Drs. Margreet Kolff) en Metaforisch Golf (Marcel Monnink).