RTL Group

Vernieuwde 'Postcode Loterij Miljoenenjacht' met Linda de Mol

Alles draait om stalen zenuwen, koelbloedigheid, lef en financieel inzicht in de nieuwe reeks Postcode Loterij Miljoenenjacht, die zondag 14 november van start gaat. In een nieuw decor staat Linda de Mol kandidaten bij in hun zoektocht naar het koffertje met daarin de felbegeerde 5 miljoen euro. De succesvolle RTL 4- spelshow is dit seizoen nog spannender door nieuwe spelelementen, waarbij parate kennis en snel reageren allesbepalend zijn.

Nieuw dit seizoen is dat de wijk waar de finalist van Postcode Loterij Miljoenenjacht woont, hetzelfde bedrag wint als de finalist zelf. De wijkgenoten dingen dus automatisch mee naar een geldbedrag dat kan variëren van 1 eurocent tot 5 miljoen euro en zij mogen dit naar rato verdelen.

En vanaf nu zijn de 500 kandidaten die in Postcode Loterij Miljoenenjacht strijden om een finaleplaats afkomstig uit tien wijken uit het hele land. Elke afzonderlijke wijk vertegenwoordigt een postcodegebied in Nederland. In vier spannende spelrondes wordt uiteindelijk één finalist geselecteerd.

Zoals altijd wint ook een deelnemer van de Postcode Loterij, die hetzelfde koffernummer heeft als de finalist in de studio, eenzelfde bedrag als de finalist heeft gewonnen. Winston Gerschtanowitz gaat het land in om deze nietsvermoedende man of vrouw thuis live te verassen.

Uitzending: vanaf zondag 14 november, tussen 21.30 en 23.00 uur bij RTL 4.

---

Noot aan de redactie,