Ingezonden persbericht


Nieuwsbericht
Hilversum, 25 oktober 2010

Sprookjesfiguren slaan deze winter de winterslaap over!

Alhoewel op de Sprookjescamping vanaf november t/m maart niet gelogeerd kan worden in verband met het winterseizoen, hoeven kinderen hun sprookjesvrienden niet te missen! Voor kinderen die niet zonder Hannah de Heldhaftige, Bumpie de Beer, Droesem de Draak en de andere figuren kunnen of graag kennis willen maken met hen, organiseert de camping een aantal leuke activiteiten. Wat te denken van een speciale Sprookjesgeld Ruildag, Kerst vieren met de sprookjesfiguren of hen een knuffel geven tijdens de Nieuwjaarsvisite?

Sprookjesgeld Ruildag
Op zondag 14 november kunnen bezoekers in de sprokkelplaats op de camping hun sprookjesgeld ruilen met andere bezoekers en sparen voor bijzondere cadeaus. De sprookjesfiguren zijn de hele dag aanwezig om de kinderen te vergezellen. De dag wordt geopend en afgesloten met een vrolijk theaterstuk die de kinderharten zonder uitzondering weet te veroveren...Dit keer komt van ruilen geen huilen!

Kerstbuffet
Het Sprookjescamping kerstbuffet wordt op zondag 19 december in de kasteelkeuken georganiseerd. Naast een heerlijk winterbuffet wordt een speciale kerstshow opgevoerd. Tijdens het winterbuffet en de show lopen er sprookjesfiguren rond om de bezoekers dat extra sprookjesgevoel te geven.

Nieuwjaarsvisite
Kinderen kunnen op zondag 16 januari hun favoriete sprookjesfiguur een gelukkig 2011 toewensen. Het nieuwe jaar wordt sprookjesachtig ingeluid met een hapje en drankje en een wervelende theatershow met de sprookjesfiguren.

Open dagen
Iedere laatste zondag van de maand organiseert Sprookjescamping de Vechtstreek een open dag. Op deze dag is het restaurant geopend, is een sprookjesfiguur aanwezig en kunnen bezoekers de camping en de verhuurmogelijkheden bezichtigen.

Aanmelden voor de Ruildag, het Kerstbuffet of de Nieuwjaarsvisite kan via info@sprookjescamping.nl

De sprookjesfiguren hoeven niet gemist te worden deze winter!

www.sprookjescamping.nl Over Sprookjescamping de Vechtstreek
Sprookjescamping de Vechtstreek is een verzorgde 5-sterren kindercamping voor gezinnen met kinderen tot 11 jaar met een eigen sprookjesverhaal en sprookjesfiguren. De sprookjesvrienden ondernemen diverse activiteiten met de kinderen zoals knutselen, verkleden of zelf theater maken!