Ingezonden persbericht


+++ PERSBERICHT +++

Rotterdam, 5 november 2010

UITGEGEVEN IN ROTTERDAM
Week van het Rotterdamse Boek

Van 14 t/m 21 november 2010 vindt voor de tweede keer UITGEGEVEN IN ROTTERDAM, de Week van het Rotterdamse Boek, plaats. Rotterdamse uitgevers en boekhandelaren slaan de handen ineen en doen hun lezers een speciaal voor deze gelegenheid geschreven novelle cadeau, het boekje Ziel van Alex Boogers. De novelle is gratis bij aankoop van een boek van één van de deelnemende uitgevers in één van de deelnemende boekhandels.

Ziel wordt gepresenteerd tijdens de Vierde Rotterdamse Uitgeversbeurs op zondagmiddag 14 november van 14-17 uur in Letterencafé Tsjechov & Co., Delistraat 2, Rotterdam. De uitgeversbeurs vormt de opening van UITGEGEVEN IN ROTTERDAM. Op de beurs laten uitgevers hun jongste boeken zien en vertellen over de boeken die komen gaan. Aad Speksnijder (uitgeverij Duo/Duo) en Arie van der Ent (uitgeverij Douane) verzorgen de presentatie en interviews. Ook is er een boekenmarkt. De Vierde Rotterdamse Uitgeversbeurs is gratis toegankelijk.

Deelnemende boekhandels: Boekhandel Amesz, De Balustrade, Bensmann & Blankstein, Boekhandel v/h Van Gennep, Boekhandel Van Rietschoten, selexyz donner, Boekhandel Snoek. Deelnemende uitgevers: BBNC uitgevers, Uitgeverij Douane, uitgeverij Duo/Duo, Onkruid & Roos, Passionate Magazine, Tortuca, uitgeverij Ziederis.

Zie voor meer informatie: www.rotterdamseuitgeversbond.nl http://www.rotterdamseuitgeversbond.nl>.

Uitgegeven in Rotterdam / Week van het Rotterdamse boek: 14 t/m 21 november 2010

Vierde Rotterdamse Uitgeversbeurs
Datum: zondag 14 november 2010, 14.00-17.00 uur
Plaats: Letterencafé Tsjechov & Co. * Delistraat 2 * Rotterdam Entree: gratis




Ingezonden persbericht