Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

OEVERLOOS VIERT 10-JARIG BESTAAN MET ZANGER VAN THERAPY?

Hilversum, 12 november 2010 | Oeverloos, het zondagavond-interviewprogramma van Kink FM, bestaat tien jaar. Al tien jaar ontvangt Leon Verdonschot op zondag schrijvers, politici, popmuzikanten, dichters, denkers en comedians. Hij praat twee uur met ze, en ze laten hun favoriete muziek horen. Daniel Dee dicht voor ze.

Van Ronald Giphart tot Hans van Baalen, van Jan Marijnissen tot Joost Zwagerman, van Pennywise-zanger Zoli Teglas tot Bart Chabot, van Alexander Pechtold tot dichter Hans Verhagen: honderden gasten hebben in al die jaren verteld over werk, leven en muziek.

Zondagavond viert Kink FM het 10-jarig bestaan van Oeverloos met een uitzending waarin Verdonschot een van zijn helden ontvangt: zanger Andy Cairns van de Ierse rockband Therapy?. Die band - in de jaren negentig goed voor grote hits met nummers als 'Nowhere' en 'Diane' - viert zelf ook een jubileum: Therapy? bestaat 20 jaar. Aan de vooravond van de twee Nederlandse shows ter ere daarvan praat Cairns zondag met Verdonschot over zijn leven, eigen muziek en die van anderen, politiek en poëzie.

OEVERLOOS
Zondagavond, live van 19 tot 21 uur.

KINK FM
Kink FM is het landelijke radiostation voor je dagelijkse verse pop- en rockmuziek. Op Kink FM hoor je dj's als Martijn Biemans, Henk Kanning, Nando Kok, Mark van der Molen, Metha de Vos, Jan Douwe Kroeske en Leon Verdonschot. Kink FM is in heel Nederland via de kabel, kinkfm.com, mobiele telefoon en satelliet te ontvangen. Via kinkfm.com kun je Kink TV bekijken maar ook luisteren naar de online radiostations KinkClassX, met 24 uur per dag een reis door de popgeschiedenis, en Kink Aardschok, met non-stop hardrock en metal.

Kink FM is onderdeel van de V-Ventures.


---

Noot voor de redactie |