Acteercarrière voor Bredase jongeren


Workshop acteren en auditie doen bij PodiumBloos

BREDA, 20101020 -- PodiumBloos is door Kemna Casting (GTST, Gooische Vrouwen, De Gelukkige Huisvrouw, Alles is Liefde) uitgekozen om één van hun succesvolle jongerenworkshops `van script naar camera' aan te bieden. Bredase jongeren van 13 t/m 17 jaar krijgen zo een unieke kans om met dit gerenommeerde castingbureau te werken. Tim Murck en Vincent Moes, beide bekend van de televisieserie SpangaS, en een castingdirector van Kemna Casting laten hen in drie zondagmiddagen (14, 21 en 28 november 2010) kennismaken met de basisfacetten van het acteren voor de camera en het doen van een auditie of screentest.

Centraal in de workshop staan spel- en kijkplezier. Door vanaf het eerste moment samen met elkaar aan het werk te gaan, leren de deelnemers een personage gestalte te geven, ideeën bij een scène te ontwikkelen en deze gevoed door hun eigen fantasie te spelen. Door veel te doen en erover te praten, ontstaat een eerste spelbewustzijn. Hierdoor zullen deelnemers beter voorbereid op een auditie of filmset staan. Om dit meteen in de praktijk te brengen zullen zij de laatste middag onder leiding van een castingdirector van Kemna Casting een screentest doen. Kortom: wellicht een eerste aanzet tot zelfstandig, professioneel acteur.

Wie interesse heeft kan contact opnemen met Rens van Ineveld van Kemna Training via 020-6186434 of rens@kemnatraining.nl
Meer informatie is te vinden op www.podiumbloos.nl en www.kemnatraining.nl

Kemna Casting is het grootste castingburo van Nederland en is verantwoordelijk voor de casting van acteurs voor films, televisieseries, theaterproducties, musicals, bedrijfsfilms, commercials en diverse speciale projecten. Kemna Training, een onderdeel van Kemna Casting, biedt voor zowel geschoolde acteurs, presentatoren en scenaristen als voor beginners en iedereen daartussen verschillende workshops en opleidingstrajecten. De workshops worden gegeven door ervaren en gedreven docenten. De groepen worden zo klein mogelijk gehouden, zodat de persoonlijke aandacht van de deelnemers centraal komt te staan.





PodiumBloos