Ingezonden persbericht


PERSBERICHT - MELKWEG AMSTERDAM

ZUID AFRIKAANSE HIPHOPSENSATIES DIE ANTWOORD EN JACK PAROW IN DE MELKWEG

In november treden de belangrijkste artiesten uit de Zuid-Afrikaanse hiphopscene op in de Melkweg. Zojuist is bekend geworden dat op donderdag 18 november Die Antwoord opnieuw een zinderende show in Nederland zal geven, na het overdonderende succes deze zomer op Lowlands. Eerder werd al gemeld dat op zondag 14 november geestverwant Jack Parow opnieuw in de Melkweg staat, na zijn debuut op Nederlandse bodem deze zomer, toen hij uit het niets de Oude Zaal vol trok. De Melkweg biedt een beperkt aantal zeer voordelige combiticket aan voor beide optredens. De voorverkoop voor beide optredens is inmiddels gestart via www.ticketservice.nl.

Dit voorjaar brak Die Antwoord plotseling internationaal door met de hit 'Enter The Ninja' en zette daarmee in één keer de Zuid-Afrikaanse hiphop/electroscene op de kaart. Het trio, bestaande uit Ninja, Yo-Landi Vi$$er en DJ Hi-Tek, zette in augustus Lowlands in vuur en vlam met hun knallende mix van rave, electro en hiphop. Hun EP '5' (Die Antwoord EP) wekt hoge verwachtingen voor wat komen gaat.

Jack Parow, die uit dezelfde scene komt en regelmatig samenwerkte met Die Antwoord, stond afgelopen zomer al in de Melkweg. In het kielzog van Die Antwoord schoot zijn populariteit de lucht in na het uitbrengen van zijn titelloze debuutalbum. Het gevolg was een volle Oude Zaal en een uitzinnig publiek. In dezelfde periode werd hij getekend door het toonaangevende Nederlandse label Top Notch. Nu is Parow terug met een tour langs de Nederlandse podia. Maar alleen in de Melkweg kan je beide Afrikaanse sensaties zien voor de speciale kortingsprijs van E 20 (ex. lidm. en servicekosten). Er is slechts een beperkt aantal van deze voordelige combitickets verkrijgbaar!

JACK PAROW
Zondag 14 november - Melkweg, The Max
Aanvang: 21.00 uur - entree E13,00 + lidm. - combiticket met Die Antwoord: E 20,00 + lidm. Voorverkoop gestart via www.ticketservice.nl en de bekende voorverkoopadressen. www.melkweg.nl

DIE ANTWOORD
Donderdag 18 november - Melkweg, The Max
aanvang: 21.00 uur - entree: E 14,00 + lidm. - combiticket met Jack Parow: E 20,00 + lidm. www.melkweg.nl