Ingezonden persbericht


George Bush in CNN programma 'State of the Union' over zijn boek en andere actualiteiten

De voormalige Amerikaanse President George W. Bush is speciale gast in het CNN programma State of the Union. CNN's politiek correspondent Candy Crowley spreekt met Bush over de economische situatie in de VS, de oorlogen in Irak en Afghanistan en zijn recentelijk uitgekomen boek 'Decision Points'. In de tweede helft van het interview schuift ook Jeb Bush aan, broer van George Bush en voormalig gouverneur van Florida. Zij praten dan o.a. over hun vader.

Het programma Bush: Two Years Later: A Special Edition of State of the Union with Candy Crowley duurt een uur en wordt uitgezonden op: Zondag 14 november (nacht van zondag op maandag) live om 2.00 uur Herhaling maandagochtend 15 november om 11.00 uur

CNN

CNN International is de wereldwijde 24-uurs nieuwszender die naast internationaal en Europees nieuws ook uitgebreid bericht over het zakenleven, lifestyle, sport en entertainment. CNN biedt het nieuws aan via televisie, satelliet, internet en mobiele telefoons/handhelds. CNN is beschikbaar op alle continenten in 200 landen en in zeven verschillende talen.


---

Noot voor de redactie (