Politie Brabant Zuid-Oost

Politie zoekt getuigen van twee gewapende overvallen op cafetaria's

Eindhoven Stratum , 14-11-2010 o De politie is op zoek naar mensen die mogelijk iets gezien of gehoord hebben van twee gewapende overvallen die vrijdagavond kort na elkaar zijn gepleegd in Eindhoven Stratum.

Overval Mimosaplein

Rond 20.55 uur kwam één verdachte de cafetaria binnen en dreigde de 44-jarige medewerker met een mes. Een andere verdachte heeft buiten de zaak staan wachten en zou een op een vuurwapen gelijkend voorwerp bij zich hebben gehad. Er is een onbekend geldbedrag als buit meegenomen. Beiden zijn op een donkerkleurige scooter richting de Korianderstraat/Heezerweg weggereden.

Signalementen

Man 1 (kwam de zaak binnen): donkere huidskleur, 1,60 meter, normaal postuur, jas met capuchon, doek voor de mond, sprak met buitenlands accent

Man 2 (stond buiten te wachten): 1,85 meter, fors postuur, capuchon over hoofd en sjaal voor de mond

Overval Heezerweg

Rond 21.30 uur kwam één verdachte de cafetaria binnen bedreigde de 35-jarige medewerkster met een mes. Hierna ging hij er met een onbekend geldbedrag vandoor en liep weg richting de Jaguarstraat.

Signalement

Man, donkere huidskleur, circa 18 jaar, 1,70 meter, capuchon over zijn hoofd, een rood/witte sjaal voor de mond, grijs vest met capuchon zonder opdruk

Contact

De politie vraagt mensen die iets gezien of gehoord hebben van de overvallen zich te melden via 0900-8844. Anoniem informatie doorgeven, kan via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.