Politie Brabant-Noord

Aanhoudingen horeca

Regio, 14-11-2010

's-Hertogenbosch - Op de Torenstraat werden zondagochtend omstreeks 02.30 uur een 47-jarige man en een 47-jarige vrouw uit 's-Hertogenbosch aangehouden voor bedreiging. Er was een opstootje ontstaan tussen een groep van zeven personen en twee portiers van een horecagelegenheid. Over en weer was geslagen. Toen de agenten ter plaatse waren, bedreigden de twee verdachten de portiers. Daarop werden de Bosschenaren overgebracht naar het bureau en ingesloten voor verhoor.

's-Hertogenbosch - Op de Torenstraat zijn zondagochtend omstreeks 03.00 uur twee 19-jarige Bosschenaren aangehouden op verdenking van mishandeling van andere 19-jarige Bosschenaar. Een groep van tien mannen was slaags met elkaar geraakt. Het 19-jarige slachtoffer, dat een snee bij zijn oor opliep, deed aangifte. Daarop werden de Bosschenaren overgebracht naar het bureau en ingesloten voor verhoor.

Veghel - Zondagochtend omstreeks 02.30 uur zijn twee Polen (17 en 34 jaar) zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden voor bedreiging van een portier van een horecagelegenheid aan het Heilig hartplein. De mannen, die zich niet konden legitimeren, zijn overgebracht naar het bureau en ingesloten voor verhoor.