Politie Brabant-Noord Alcohol en verkeer

Regio, 14-11-2010

Drunen - Op de Schoolstraat in Drunen is zondagochtend omstreeks 04.00 uur een 31-jarige man uit Tilburg aangehouden voor het rijden onder invloed. De man had ruim twee keer teveel gedronken. Omdat dit de derde keer in vijf jaar tijd was, dat de bestuurder met drank op aan het verkeer deelnam, is zijn rijbewijs ingevorderd. De man kon zich niet legitimeren en kreeg daar een bekeuring voor. Hij is overgebracht naar het bureau en ingesloten voor verhoor. Er is proces-verbaal tegen hem opgemaakt.

Oss - Zondagmiddag omstreeks 12.20 uur is op de Graafsebaan een 27-jarige man uit Polen aangehouden voor het rijden onder invloed. De bestuurder had meer dan vier keer teveel gedronken, dus zijn rijbewijs is ingevorderd. Hij is overgebracht naar het bureau en ingesloten voor verhoor. Er is proces-verbaal tegen hem opgemaakt.

Heeswijk-Dinther - Zaterdagavond even voor middernacht is een 55-jarige taxichauffeur uit Uden in de Hoofdstraat aangehouden voor rijden onder invloed. De man, die op dat moment zijn taxibusje vol had, had ruim twee keer teveel gedronken. De inzittenden waren bijna op de plaats van bestemming. De chauffeur is overgebracht naar het bureau en na verhoor met een proces-verbaal en een rijverbod heengezonden.