Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

wiegaatmee.nl
vind degene die jou zoekt!

Amsterdam, 14 november 2010 - Vandaag is wiegaatmee.nl gelanceerd; een initiatief van jonge ondernemers die met behulp van een webdienst en een mobiele portal mensen op een ongedwongen manier met elkaar in contact willen brengen. Wiegaatmee.nl vergemakkelijkt het verkrijgen van leuke contacten en het uitbreiden van de vriendenkring.


- heb je na een dag werken zin om naar de bioscoop te gaan, maar weet je niet met wie?
- wil je een avondje met stadsgenoten borrelen in de buurtkroeg?
- wil je naar IKEA maar heb je zelf geen auto?
- zoek je nog spelers om te pokeren?

- heb je te veel boodschappen gedaan en zoek je iemand om voor te koken?

Wiegaatmee.nl speelt in op de snelle, manier om afspraken te maken en richt zich het ontmoeten van nieuwe mensen.

Op Wiegaatmee.nl kunnen leden voor vanavond, morgen of een andere specifieke dag een beschikbaar persoon vinden voor een activiteit. Via email kan contact worden gemaakt om op deze dag samen iets te gaan doen. Wiegaatmee.nl is geen datingsite. Er hoeft dan ook geen uitgebreid profiel te worden of eindeloos te worden gezocht naar de juiste match. De gratis site biedt wel de mogelijkheid dat leden andere leden kunnen selecteren op basis van geslacht, leeftijd en woonplaats.

Rogier Brouwer, initiatiefnemer van wiegaatmee.nl, vertelt over de idee achter deze nieuwe site: "Soms heb je gewoon even iemand nodig om mee te kletsen of om iets mee te ondernemen. Je vrienden kunnen niet altijd wanneer je deze behoefte hebt. En het is echt verrassend hoe vaak onbekenden samen een super leuke avond kunnen hebben. Wiegaatmee.nl is bedoeld om mensen met elkaar in contact te brengen, zonder dat dit een verplichting met zich meebrengt. Gewoon gezellig en handig als je iemand zoekt voor een activiteit, bijvoorbeeld voor een overgebleven concertkaartje."

Over Nakko
Nakko is een mobile internet bedrijf met brede kennis van het bouwen en het onderhouden van mobiele internetsites en -portals. Nakko beschikt over een groot mobiel advertentienetwerk en biedt een complete betaaloplossing voor de mobiele telefoon. Het bedrijf werkt voor zowel kleine als grote organisaties en verzorgt de mobiele activiteiten voor de websites en -portals van onder andere radio stations, mobiele operators en weblogs. Voor meer informatie: http://www.nakko.biz/

Noot voor de redactie,