Gemeente Almelo

Groenrenovatie Hulststraat


1 november 2010 - Vanaf 15 november 2010 start de gemeente Almelo met de groenrenovatie in de Hulststraat.

Wat gaat er gebeuren?
De werkzaamheden bestaan uit:

* het vervangen van de huidige beplanting door sierheesters die van nature lager blijven (tot ca. 0,8 m hoog). De uiteinden van de (in totaal 20) nieuwe beplantingsstroken worden ingeplant met wintergroene heesters. De langwerpige vakken daartussen worden ingeplant met bloeiende sierheesters (één soort per 2 vakken), welke qua bloeitijd op elkaar aansluiten. Het plan is zo bedacht dat de vakken (in paren) van het ene uiteinde van de straat naar het andere uiteinde van de straat van mei tot september opvolgend in bloei komen.

* het planten van nieuwe trompetbomen in het gazon voor huisnrs. 18-20 en voor huisnrs. 29-31.

* het (gedeeltelijk) opnieuw inzaaien van de gazons.
* het herstraten van de tegelpaden, daar waar de tegels te erg zijn verzakt of daar waar te brede voegen zijn ontstaan. De te herstraten gedeeltes worden door de Gemeente vastgesteld. De herstraatwerkzaamheden vinden plaats na de rooiwerkzaamheden.

Gevolgen voor het verkeer
Tijdens de werkzaamheden is de straat beperkt toegankelijk voor autoverkeer en kan er tussen 8:00 en 17:00 uur in de straat alleen worden geparkeerd op de door de uitvoerder gevrijwaarde plaatsen. Te voet kunt u uw woning wel bereiken.

Duur van de werkzaamheden
Het werk start in de week van 15 november 2010 en duurt tot de kerstvakantie, afhankelijk van het weer.

Informatie
Mochten er vragen zijn over de uitvoering van het werk, neemt u dan contact op met de opzichter van het werk de heer A. Brian, tel.: 0546 541524 / 06 18782878.

Voor vragen over het ontwerp kunt u contact opnemen met de heer J. Hoppenbrouwer, tel. 0546 541388.