RTL Group

Renée, Melissa, Alix en Marjolein in finale 'Benelux' Next Top Model'

De finalisten van Benelux Next Topmodel zijn bekend. Renée, Melissa, Alix en Marjolein nemen het op maandag 15 november tegen elkaar op in de grootse live finale. Jaëlle heeft na een pittige beoordeling van de jury het programma moeten verlaten.

In de laatste aflevering voor de finale op maandag 8 november kijken de finalisten terug op de afgelopen weken en vooruit naar de spannende finale. Ze gaan naar Düsseldorf waar ze de catwalk betreden voor de C&A Summer Collection. Als de meiden tussen alle bloedmooie professionele modellen staan, wordt zelfs het zelfvertrouwen van Renée aan het wankelen gebracht. Dat opdrachtgevers keuze in overvoed hebben, wordt voor een van de meiden pijnlijk duidelijk als zij het op de catwalk af moet leggen tegen haar rivalen.

De juryleden bezoeken de meiden thuis. Daphne spreekt een openhartige Melissa, Marjolein krijgt bezoek van Geert de Wolf, Jani gaat langs Renée en Bastiaan bezoekt de jonge Alix. De jury praat met de meiden over hoe ze zich voorbereiden op de grote finale en hoe ze hun kansen inschatten. Wie zien ze als hun grootste rivaal en waar zien de modellen tegenop? Ook wordt duidelijk dat sommige modellen dag en nacht van elkaar verschillen. Met name het contrast tussen Melissa en de in luxe opgegroeide Renée blijkt groot te zijn.

Wie van de vier meiden haar rivalen verslaat en er vandoor gaat met de titel Benelux Next Topmodel 2010 is te zien in de live finale vanuit de Lichtfabriek in Haarlem op maandag 15 november bij RTL 5.

Uitzending RTL 5: Benelux Next Top Model: elke maandag tussen 20.30 en 21.30 uur.

Website: beneluxnexttopmodel.nl

---

Noot aan de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Communicatie RTL Nederland: Karin Bouwknegt via tel. 035
-671 8598, karin.bouwknegt@rlt.nl. U kunt ook onze site www.rtl.nl/pers bezoeken. Fotos zijn verkrijgbaar via fotoaanvraag@rtl.nl.