Gemeente Aalsmeer


Lancering Werkgeversservicepunt Amstel-Venen

Bent u op zoek naar personeel of heeft u vragen over scholing, bemiddeling, proefplaatsing of subsidies? Kom op maandag 15 november 2010 van 17.00 tot 19.00 uur naar de raadzaal van de gemeente Amstelveen.

De komende jaren zal er een krapte op de arbeidsmarkt in verschillende sectoren optreden. Vraag en aanbod moeten meer op elkaar worden afgestemd. Het Werkgeversservicepunt kan hierbij helpen. Hier kunnen ondernemers terecht voor alle vragen over opleidingen, vacatures, bemiddeling, scholing, proefplaatsing, subsidie en personeel! Op maandag 15 november lanceren de wethouders van de deelnemende gemeenten Aalsmeer, Amstelveen, Uithoorn, De Ronde Venen, Abcoude en Ouder-Amstel samen met het UWV Werkbedrijf officieel het Werkgeversservicepunt. U bent van harte welkom bij de lancering aanwezig te zijn.

De bijeenkomst duurt van 17.00 tot 19.00 uur en wordt gehouden in en om de raadzaal van de gemeente Amstelveen. U kunt speeddaten met onze experts en al uw vragen stellen. We sluiten af met een borrel.