Warchild


Hizi Hair knipt kinderen voor War Child

5 november 2010 -
In de week van 15 tot en met 20 november 2010 doneren alle kapsalons van de kappersketen Hizi Hair de omzet van het knippen van kinderen t/m 12 jaar aan War Child. Hizi Hair wil op deze manier zo veel mogelijk geld inzamelen en haar klanten en kinderen informeren over de problematiek rondom oorlogskinderen.

Hizi Hair actieweek voor War Child
Dit jaar staat bij Hizi Hair in de kapsalons het kind centraal en knippen zij `kinderen voor oorlogskinderen'. In de week van 15 t/m 20 november 2010 doneert Hizi Hair van ieder kind dat geknipt wordt de gehele omzet aan War Child. Met deze actie wil Hizi Hair zo veel mogelijk geld inzamelen voor War Child en haar klanten en kinderen in de omgeving informeren over de problematiek van kinderen die door oorlog zijn getroffen. Om zo veel mogelijk kinderen op de hoogte te brengen over War Child en de actie, heeft Hizi Hair ruim 100 scholen in de omgeving van haar kapsalons geïnformeerd. Vorig jaar heeft Hizi Hair ruim EUR 20.000,- opgehaald door een week lang de gehele omzet van de verkoop van stylingproducten aan War Child te doneren.

Elle van Rijn steunt Hizi Hair voor War Child
Schrijfster en actrice Elle van Rijn draagt de actie van Hizi Hair voor War Child een warm hart toe en liet haar kinderen al knippen bij Hizi Hair om de actie te ondersteunen. "Fantastisch dat Hizi Hair deze actie voor War Child doet! Als moeder van 4 kinderen weet ik hoe kwetsbaar kinderen zijn. Het gaat je als ouder aan het hart om te zien hoe kinderen in oorlogsgebieden opgroeien. Kinderen zijn de toekomst, worden later leiders. Het is mooi om te zien hoe War Child deze kinderen helpt hun ervaringen te verwerken en zo de cirkel te doorbreken."

Over Hizi Hair & War Child
Hizi Hair is een kappersketen met 54 salons in Nederland. Hizi Hair gelooft dat investeren in jonge mensen bijdraagt aan een vreedzame toekomst en is daarom voor het derde jaar op rij Business Partner van War Child. Hizi Hair begrijpt wat klanten nodig hebben om er goed uit te zien en zich goed te voelen. Naast aandacht voor haar klanten heeft Hizi Hair aandacht voor de wereld om haar heen. Hizi Hair streeft ernaar om zoveel mogelijk consumenten te betrekken bij het werk van War Child. En daarom vormen War Child en Hizi Hair, `a perfect pair'. Bij Hizi Hair kun je 6 dagen per week binnenlopen zonder afspraak. De professionele en gepassioneerde hairstylisten adviseren je graag over de laatste trends en knip en kleurmogelijkheden. Kijk voor meer informatie op www.hizihair.nl.