Nationaal beek- en esdorpenlandschap Drentsche Aa


Inloopbijeenkomst ontwikkelingsvisie Gasselterveld

Gasselterveld: ruimte voor mens en natuur
Inloopbijeenkomst ontwikkelingsvisie Gasselterveld Staatsbosbeheer, de provincie Drenthe en de gemeente Aa en Hunze hebben gezamenlijk een Ruimtelijke Ontwikkelingsvisie opgesteld voor het Gasselterveld. Wilt u hier meer over weten? Op maandag 15 november kunt u de inloopbijeenkomst op het gemeentehuis bezoeken.

Ruimtelijke Ontwikkelingsvisie
Directe aanleiding voor het ontwikkelen van de visie is de zandwinning die met ingang van 1 januari 2013 wordt beëindigd. De genoemde partijen hebben drie varianten ontwikkeld die op 11 februari 2010 tijdens een informatiebijeenkomst zijn gepresenteerd. Belanghebbenden en geïnteresseerden hebben toen de gelegenheid gekregen hierop een reactie te geven. Vervolgens is een 'mix-variant' voor de visie uitgewerkt, waarin de ingediende reacties zijn meegenomen.

Inloopbijeenkomst
Wij nodigen u graag uit om de definitieve ontwikkelingsvisie te komen bekijken. Dit kan op maandag 15 november. Tijdens deze bijeenkomst kunt u een presentatie zien, kunt u de ontwikkelingsvisie inzien en kunt u vragen stellen aan medewerkers van de gemeente, provincie en Staatsbosbeheer. U bent van harte welkom!

Datum: maandag 15 november 2010
Tijd: 17.30 uur - 18.30 uur
Locatie: raadzaal in het gemeentehuis Spiekersteeg 1 in Gieten

Informatie
Op 10 november zal in De Schakel een informatiepagina staan over het Gasselterveld. Verder kunt u vanaf (8 november 2010) op www.aaenhunze de ontwikkelingsvisie kunnen downloaden.