Gemeente Tiel


Rotonde Nieuwe Tielseweg-Heiligestraat afgesloten

Er wordt hard gewerkt in de Heiligestraat. Het werk nadert zijn voltooiing en dat betekent dat de geïmproviseerde rotonde weer een echte rotonde wordt. Daarom is vanaf aanstaande maandag, 15 november 2010, de rotonde Nieuwe Tielseweg-Heiligestraat gesloten verklaard voor bestuurders. Als de weersomstandigheden het toelaten, is de rotonde vrijdagavond 19 november weer open.

Als u per fiets richting de Waalkade wilt, dan kan dat tijdens de werkzaamheden. Wel moet u even afstappen ter hoogte van de rotonde. Fietsers richting UWV Beursplein en RSG Lingecollege moeten de omleidingsroute voor fietsverkeer volgen. Voor gemotoriseerd verkeer is de omleidingsroute als volgt: Teisterbantlaan-Papesteeg-Veemarkt-Voor de Kijkuit-Kijkuit-Laan van Westroijen

Ook een deel van de Heiligestraat is afgesloten. Het betreft het gedeelte tussen de ingang van het UWV Beursplein tot aan de kruising met de Burgemeester Cambier van Nootenlaan en Mr.F.J.W.G. Spieringstraat. Op deze laatstgenoemde kruising is weer bestemmingsverkeer mogelijk. Fietsers van en naar het RSG Lingecollege moeten de omleidingsroute voor fietsverkeer volgen. Er is voor gemotoriseerd verkeer een omleiding ingesteld via de Teisterbantlaan, Papesteeg en Prinses Beatrixlaan.

Op de Burgemeester Cambier van Nootenlaan geldt een tijdelijk parkeerverbod aan de noordzijde van de weg (gedeelte tussen Heiligestraat en Scheeringlaan) tijdens schooltijden op maandag t/m vrijdag tussen 08.00-16.00 uur.