Politie Brabant Zuid-Oost

Schietpartij Valkenswaard in Bureau Brabant

Valkenswaard, 11-11-2010 o Bureau Brabant besteedt op maandag 15 november aandacht aan een schietpartij in Valkenswaard.

Op zaterdagochtend 28 augustus rond 1.30 uur vond de schietpartij plaats bij café Paparazzi in Valkenswaard. Hierbij is een 22-jarige man ernstig gewond geraakt. In het café is eerder die avond onenigheid ontstaan tussen een aantal personen. Bij deze onenigheid was ook het latere slachtoffer betrokken.

Schietpartij

Het conflict verplaatste zich op een gegeven moment naar buiten. Op het terras voor het café en de straat is een vechtpartij ontstaan. Hierbij is geschoten, waarbij het 22-jarige slachtoffer werd geraakt. Hij is zwaar gewond naar het ziekenhuis gebracht en daar geopereerd. Na enige tijd op de Intensive Care gelegen te hebben, gaat het inmiddels weer redelijk met hem.

Getuigenoproep

De politie doet een dringende oproep aan getuigen die iets van deze schietpartij gezien of gehoord hebben. Aangezien er veel mensen uit België in de Paparazzi komen, vraagt de politie ook aan hen om te reageren.

Uitzending
De eerste uitzending van Bureau Brabant is op maandag 15 november om 18.55 uur op Omroep Brabant. Daarna wordt het programma ieder uur herhaald en de laatste uitzending is op dinsdag 16 november om 15.55 uur.